Οι μικροί και οι μεγάλοι εμφύλιοι στο MEGA...

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι μικροί και οι μεγάλοι εμφύλιοι στο MEGA enimerosi 24
Μετά από ενάμιση χρόνο απληρωσιάς και με το κανάλι στην «εντατική» οι εργαζόμενοι του MEGA δεν έχουν την...
«πολυτέλεια» να διχάζονται μεταξύ τους! Δυστυχώς όμως υπάρχουν έντονα φαινόμενα μικρών ή μεγάλων εμφυλίων τα τελευταία 24ωρα! Είναι προφανές ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως εξωγενείς παράγοντες από τους πολιτικούς χώρους που θέλουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση έχουν σπείρει τη διχόνοια, σε ανθρώπους, απλήρωτους και ευάλωτους!

Για παράδειγμα το βασικό ερώτημα παγίδα είναι, έκλεισαν οι εκδότες το MEGA ή η κυβέρνηση; Αμέσως μετά ήρθε το συγγνώμη ορισμένων για τη δημοσιογραφική συμπεριφορά του σταθμού την περίοδο των πρώτων μνημονίων, αλλά και την περίοδο του δημοψηφίσματος! Εκφράζει το σύνολο ή μόνο αυτούς που το εκστόμισαν; Λίγο πριν το ερώτημα ήταν στις ανακοινώσεις των εργαζομένων πρέπει να αναγράφονται τα ονόματα των μετόχων ή απλώς να αναφέρεται γενικά και αόριστα σε μετόχους;

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια εσωτερική φαγωμάρα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και είναι σαφές ότι μόνο αυτούς δεν εξυπηρετεί!

Το θέμα όμως για τους εργαζόμενους είναι, πρώτον τα δεδουλευμένα τους και δεύτερον το φάσμα της ανεργίας που αντιμετωπίζουν! Ολα τα υπόλοιπα είναι απλώς στάχτη στα μάτια!

enimerosi24.gr
Σχόλια