Σε απεργία πείνας γνωστός εφοπλιστής...




Καταγγέλλει τον υπουργό ότι δεν υπογράφει εγκεκριμένα από το ΣΑΣ δρομολόγια με αποτέλεσμα να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή...

Απεργία πείνας άρχισε σήμερα το απόγευμα ο εκ των ιδιοκτητών της Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, έξω από...
το γραφείο του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, στον πέμπτο όροφο του υπουργείου.

Την πράξη του αυτή γνωστοποίησε ο ίδιος στους δημοσιογράφους τους οποίους καλεί στον χώρο που βρίσκεται, προκειμένου… « να καταγγείλει την άρνηση του υπουργού να υπογράψει εγκεκριμένα δρομολόγια και με την πράξη του αυτή, να οδηγεί την εταιρία στην οικονομική καταστροφή»

Προηγουμένως ο πλοιοκτήτης των Superferry, SuperferryII και SuperRunner δεν είχε καταφέρει να δει τον υπουργό, που δεν υπογράφει για τις αναχωρήσεις των πλοίων του από το Ηράκλειο για Ραφήνα.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις 17:00 ωρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπορυγείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω οτι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομικη καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries.και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του»...

Πηγή cyclades24.gr
Σχόλια