Η απειλή στους Έλληνες αν δεν δεχθούν την παράδοση της «Μακεδονίας»




Η απειλή στους Έλληνες αν δεν δεχθούν την παράδοση της «Μακεδονίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία είναι υπεύθυνη για την προώθηση των σχεδίων της παγκοσμιοποιήσης στην Ευρώπη, επιθυμεί αλλαγή status quo, μεταξύ των άλλων, στα δυτικά Βαλκάνια.

Αφού ενταχθούν όλες οι χώρες στο «ευρωπαϊκό μαντρί» (Αλβανία, Σκόπια, Κόσοβο κτλ.) έπεται αλλαγή συνόρων προκειμένου στην ευρύτερη περιοχή να υπάρχουν μικρότερα-κράτη περιφέρειες και η διακυβέρνηση, μέσω των Βρυξελλών, να είναι πιο εύκολη.Πληροφορίες el.gr

Η ικανότητα των παγκοσμιοποιητών, εκείνων δηλαδή που θέλουν να φέρουν ένα κέντρο εξουσίας πάνω σε όλες περιοχές που ανήκουν στην σφαίρα επιρροής των διεθνιστών, δοκιμάζεται στην πολυτάραχη περιοχή και βρίσκει εμπόδια και εκτοξεύονται απειλές.

Σε ποιούς; Μα στους Έλληνες, οι οποίοι δεν δέχονται την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς. Δεν λέμε για τους κυβερνώντες, αλλά για τους ψηφοφόρους.

Ως εκ τούτου, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, αναδιπλώνεται.

Ενώ στην συνέντευξή του στο Reuters ανέφερε ότι τα Σκόπια είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή του Συντάγματός τους, αμέσως μετά διέψευσε κατηγορηματικά τον εαυτό του. Ισχυρίστηκε ότι η χώρα «είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή του ονόματός της, όμως δεν μπορεί να πάει περαιτέρω, διότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ζήτημα».

Επιπλέον, έδωσε στην δημοσιότητα τις προτάσεις του για το ονοματολογικό, μόνο και μόνο για να τις πάρει πίσω. Το επιτελείο του διέψευσε πως είπε κάτι τέτοιο και υποστήριξε ότι πρόκειται για προτάσεις του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

Οι τέσσερις προτάσεις για ονομασία ως γνωστόν έχουν όλες τον όρο «Μακεδονία»:

Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας
Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας
Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και
Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)




Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση της Αριστεράς θα δεχόταν κάποια απ’ αυτές τις επιλογές, ο Ζάεφ, τόνισε:

«Ναι… Έχουν επιλογές που προτιμούν περισσότερο και μερικές που δεν προτιμούν και τόσο».

Είναι εμφανές ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός θέτοντας τα τέσσερα ονόματα επισήμως επιχειρεί να διαχωρίσει το ονοματολογικό από την υπόλοιπη συμφωνία.



Επιδιώκει να παγιδεύσει τους Έλληνες στην μέγγενη των Ευρωπαίων και του NATO για την άμεση επίτευξη λύσης με παράδοση του ονόματος, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να βιάζεται.

Έτσι ξεκινούν οι απειλές και τα γαβγίσματα των διεθνιστών προς τον ελληνικό λαό, καθώς οι κυβερνώντες έχουν συμφωνήσει, βάσει δηλώσεων τους, στην σύνθετη ονομασία με το όνομα «Μακεδονία».

Ο… κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης, James Pardew, μετά από συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ, επισήμανε ότι αν δεν επιτύχουν οι διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων, η Ελλάδα ενδέχεται να απομονωθεί, ρίχνοντας έτσι την καυτή πατάτα, αλλά και την ευθύνη ενός πιθανού ναυαγίου αποκλειστικά και μόνο στους Έλληνες.

«Ο Πρωθυπουργός Ζάεφ προσφέρθηκε και έκανε κάποιες παραχωρήσεις, αλλά η Ελλάδα πρέπει να σκεφτεί τι θα συμβεί αν δεν βρεθεί λύση με τα Σκόπια. Θέλει πραγματικά να προκαλέσει εχθρότητα και να αυξήσει τις εντάσεις στα Δυτικά Βαλκάνια; Πιστεύω ότι θα απομονωθεί η Αθήνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ποιες ήταν αυτές οι παραχωρήσει, η αλλαγή σε ένα δύο ονόματα σε αεροδρόμια και δρόμους;

Τι γίνεται με το δήθεν «μακεδονικό έθνος», την «δήθεν μακεδονική γλώσσα»;

Γιατί οι Σκοπιανοί καίνε σημαίες, λένε τους Έλληνες «τούρκους και Άραβες»;

Οι Σκοπιανοί δεν πρόκειται να υποχωρήσουν γιατί έτσι έχουν διδαχθεί: Να έχουν το μυαλό ολόκληρη την περιοχή της Μακεδονίας ως δική τους, έτσι ώστε να αποσχιστεί η ελεύθερη Μακεδονία από την Ελλάδα, ως άλλο Κόσοβο.

Δεν μιλάμε για λίγους «εθνικιστές», όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, αλλά για το σύνολο του σκοπιανού λαού, με τις εξαιρέσεις να αποτελούν την μειοψηφία.

Η λύση αυτή την στιγμή από την πλευρά της Ελλάδας είναι η «μη-λύση» στο Σκοπιανό! Αυτό δεν συμφέρει την Ελλάδα μόνο γεωπολιτικά, προκειμένου στο μέλλον να μην χάσει εδάφη, αλλά είναι αίτημα και όλων των Ελλήνων, οι οποίοι για μία ακόμα φορά, παρά την εξάντληση από τα συνεχή Μνημόνια, στέκονται «αγκάθι» στα σχέδια των διεθνιστών της Δύσης, οι οποίοι «βγάζουν αφρούς» και απειλούν.

Ε, και;





pentapostagma



Το διαβάσαμε από το: Η απειλή στους Έλληνες αν δεν δεχθούν την παράδοση της «Μακεδονίας» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_3604.html#ixzz58PJnhhrn
Σχόλια