33% περισσότεροι «μετανάστες» για το σχέδιο της κυβέρνησης





33% περισσότεροι «μετανάστες» για το σχέδιο της κυβέρνησης - (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Κατά 33% αυξήθηκαν οι «μεταναστευτικές ροές το πρώτο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται περαιτέρω αύξηση τώρα που ο καιρός καλυτερεύει.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος παράλληλα ανακοίνωσε πως μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει ψηφιστεί νέος νόμος για την επιτάχυνση και οργάνωση της διαδικασίας απονομής ασύλου.

Κατά αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την νέα Εθνική Στρατηγική» κατάκτησης της «διαπολιτισμικότητας», όπως διαβάσατε σε χθεσινό μας άρθρο, με ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους «μετανάστες».

Θυμηθείτε: Ανακοίνωσαν την «νέα Εθνική Στρατηγική» και τον «τελικό στόχο» για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Βίτσας χαρακτήρισε το «μεταναστευτικό» εθνικό ζήτημα που χρειάζεται εθνική γραμμή και δήλωσε:

«Θα πάρουμε επιπλέον μέτρα», υπογραμμίζοντας την… ανάγκη να απαιτήσουμε ως χώρα κοινούς μηχανισμούς ασύλου σε σχέση με ΕΕ, μεγαλύτερη βοήθεια σε προσωπικό και να δοθούν λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Στόχος είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει περισσότερες αρμοδιότητες στην αντιμετώπιση του προβλήματος και προς τούτο έχει ήδη γίνει μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη», πρόσθεσε επιβεβαιώνοντας το σχέδιο που χθες σας αποκαλύψαμε, την ώρα που υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για την παρουσία μεταναστών σε ελληνικές πόλεις.














el.gr
Σχόλια