Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, που θυμηθήκατε τον Χριστό για να κρύψετε τους δολοφόνους του έθνους!






Σήμερα στη Βουλή έγινε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις των τελευταίων δεκαετιών. Ο Πολάκης αποκάλυψε με στοιχεία, ληστεία 230 εκατομμυρίων € από τα δημόσια ταμεία. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα στον κόσμο εάν συνέβαινε αυτό, θα αποτελούσε πρώτη είδηση παντού. Πρώτη είδηση στα δελτία, στις εφημερίδες, στις ιστοσελίδες, στις παρεμβάσεις πολιτικών. Και φυσικά θα έχει αναστατωθεί το σύμπαν, με κάθε εμπλεκόμενο στον δημόσιο λόγο να απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Στην Ελλάδα όμως έγινε το αδιανόητο. Στα δελτία κυριάρχησε η είδηση για τα «θρησκευτικά και τον Φίλη». Οι δημοσιογράφοι, πολύ εκ των οποίων εμπλεκόμενοι στο μεγάλο σκάνδαλο, θυμήθηκαν την θρησκεία για να βρουν ευκαιρία και να συγκαλύψουν το τεράστιο αυτό σκάνδαλο. Μία εγκληματική μεθόδευση, από Μία εγκληματική οργάνωση που ασελγεί πάνω στο έθνος και το μέλλον των ελλήνων.
Η θέση του Olympia για τα θρησκευτικά είναι ξεκάθαρη. Η ορθοδοξία όχι μόνον πρέπει να διδάσκεται ως βασικό μάθημα, αλλά να αποτελεί τη βάση της διδασκαλίας, καθώς οι αρχές της και η εφαρμογή τους αποτελούν εγγύηση για μία ισορροπημένη και δίκαιη κοινωνία υπερηφάνειας και αλληλεγγύης. Πρέπει να διδάσκεται στην πράξη και όχι σαν φιλολογικό διάλειμμα. Και πρέπει τα διδάγματα της ορθόδοξης πίστης να διδάσκονται σε αντιδιαστολή με τις υπόλοιπες θρησκείες, ώστε να καταλαβαίνουμε πραγματικά ποια είναι η πολύτιμη αυτή εθνική μας κληρονομιά.
Είναι ενδεικτικό ότι στην ορθόδοξη διδασκαλία, η λέξη ΔΙΚΑΙΟ αναφέρεται 196 φορές και η λέξη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πάνω από 90. Εάν λοιπόν οι αρχές της Ορθοδοξίας είχαν γίνει βίωμα στην κοινωνία, τότε δεν θα υπήρχαν τα καθάρματα του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Novartis, των υποβρυχίων, των εξοπλιστικών, του χρηματιστηρίου, των δημοσίων έργων, του μετρό, του NOOR1, του ΤΤ και λοιπά και λοιπά.
Αποτελεί λοιπόν μέγιστο ηθικό έγκλημα, εκτός από το ποινικό στο οποίο εμπλέκονται πολλοί δημοσιογράφοι, να χρησιμοποιείται η ορθόδοξη πίστη και η θρησκεία ως φερετζές εγκληματικών συμμοριών. Και θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ εάν έκανε μία σχετική δήλωση και ο Αρχιεπίσκοπος σε αυτό το θέμα. Για να μην επιτρέπει σε κανέναν να παίζει με την πίστη των ελλήνων που αποτελεί ανάχωμα στην λαίλαπα των πολιτικών συμμοριών. Ο Χριστός επί Γης άλλωστε, με αυτά τα κτήνη συγκρούστηκε και σταυρώθηκε. Στάθηκε απέναντι τους για όλους εμάς.
Καταλάβατε φαρισαίοι της πολιτικής και της δημοσιογραφίας;

Σχόλια