Η Ελλάδα παρελαύνει στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό με την ματιά της στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΟΛΗ...


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν τελείωσε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου συνεχίζεται σε όλο το Εθνικό δίκτυο μαζί με την Ελληνική ψυχή.
Κακά τα ψέματα μπλέξαμε και πρέπει να ξεμπλέξουμε.
Η εμψύχωση , η εγρήγορση και η εθνική ενότητα θα πρέπει να γίνουν και ήδη είναι άμεσες προτεραιότητες σε μια συγκυρία που μας έχουν τόσα χρόνια πατημένους κάτω με βάσει σχέδιο τοκογλυφικές δυνάμεις.
Αυτό θα είναι άλλωστε και το μεγαλείο του νέου έπους μας που θα τελειώσει στην Κωνσταντινούπολη.

Πρώην δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης συλλαμβάνει Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους και ζητάει λύτρα.
Ποιος είναι αυτός;
Αξίζει τον κόπο να συζητάμε για αυτόν;
Για λίγο ακόμη διότι ενεργούν ήδη οι πνευματικοί νόμοι.
28 μέρες και 0:10:47 ώρεςστις τουρκικές φυλακές... τα παλληκάρια μας ... με το χρονόμετρο του https://www.militaire.gr/
Ο κ. Ερντογάν με τα τσαλίμια του φαίνεται να επιταχύνει όχι μόνο τα γεγονότα αλλά και τα προρρηθέντα υπό των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας .
« Τήν ὕπαρξη ἑνός ἐναλλακτικοῦ σχεδίου εἶχε ἀνακοινώσει ὁ Ἐρντογάν ἀπό τά χρόνια πού διετέλεσε Δήμαρχος τῆς Κωνσταντινούπολης (1994-1998). Βασιζόμενο σ΄ αὐτό τό σκεπτικό, τό κόμμα του, «Δικαιοσύνη καί Ἀνάπτυξη», ξεκίνησε μιά σειρά μεταρρυθμίσεων μέ στόχο τήν δημιουργία ἑνός Νεο -Ὀθωμανικοῦ κράτους, τό ὁποῖο θά βασίζεται στήν Ἰσλαμική θρησκεία.
Οἱ μεταρρυθμίσεις αὐτές ἐμπεριέχουν στοιχεῖα τῆς θεωρίας ἐξευρωπαϊσμοῦ, μέ τή σημαντικότατη διαφορά ὅτι, ἀντί γιά ἐμφύσηση τῶν Εὐρωπαϊκῶν θεσμῶν καί δομῶν, συγκροτεῖται μιά διαφορετική ταυτότητα, πού βασίζεται στό Ἰσλάμ καί τό Νεο-Ὀθωμανικό τρόπο, πού πρέπει νά γίνονται τά πράγματα.
Tό ἐν λόγῳ μεταρρυθμιστικό σχέδιο περιλαμβάνει ρητορική, πολιτικές καί δομικές ἀλλαγές καί τέλος ἐνσωμάτωση τῶν ἀλλαγῶν στήν καθημερινότητα τῶν Τούρκων πολιτῶν.
Στή μεταρρύθμιση αὐτή σημαντικό ρόλο ἔπαιξε καί συνεχίζει νά παίζει ἡ ρητορική του, ἡ ὁποία εἶναι συνδεδεμένη μέ τήν διαδικασία μάθησης ἤ ἀλλιῶς ἐπανεκπαίδευσης τῆς κοινῆς γνώμης στό νέο ἰδεολογικό καί δομικό-ὀργανωτικό του πλαίσιο.
Χαρακτηριστική εἶναι ἡ δήλωση του, ὅπου (αὐτο) ἀνακηρύσσεται φυσικός κληρονόμος τῆς ἐπανασύστασης τῆς Ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας, ὅπως καί ὁ χαρακτηρισμός τῆς μετανάστευσης ὡς μέσου κατάκτησης καί ἐπέκτασης τοῦ Ἰσλάμ (Hijrah).»
Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Για Ερντογάν Και Κρατούμενους Έλληνες Αξιωματικούς
http://www.orthodoxia.online/Μάρτιος 27, 2018
Η ρητορική του εκφοβισμού του σουλτάνου δείχνει περίτρανα την ανασφάλεια του και το τι έρχεται στην τουρκία.
Κακά τα ψέματα ο Ερντογάν την πάτησε, έχασε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού δηλ. να μας την πέσει ξαφνικά και από το πουθενά.
Τώρα η αφεντιά του κατόρθωσε το ΘΑΥΜΑ.
Πείσμωσε τους Έλληνες και όλοι ανασκουμπώθηκαν.
Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ο τούρκος την στρατιωτική πίεση σε όλες τις συνοριογραμμές του βλ. Έβρο – Αιγαίο- Κύπρο –Β. Συρία, σε λίγο από την Αρμενία και Ρωσία ενώ οι Κούρδοι βράζουν στο εσωτερικό μαζί με μια μεγάλη μερίδα της τουρκικής γνώμης;
Όσο στρατό και να διαθέτει, ο ύπνος του θα είναι μειωμένος…
Κατόρθωσε το ακατόρθωτο ο κ. Ερντογάν όλοι να είναι εναντίον του εκτός των οπαδών του.
Δεν είναι εύκολο για τον σουλτάνο όσο και να θέλει να εκφοβίσει τον Ελληνικό Λαό να αισθάνεται την Ελληνική καυτή ανάσα στα Δυτικά του, τώρα που είμαστε αποφασισμένοι μετά τις συνεχόμενες βλακείες του να πιαστούμε στα χέρια.
Δεν υπάρχει περίπτωση οποιαδήποτε νέα πρόκληση να μείνει αναπάντητη.
Ο Έλληνας που θα βρεθεί απέναντι στον τούρκο από εδώ και πέρα στο μυαλό του θα έχει τα αδίκως αιχμάλωτα παλληκάρια μας και οι συνειρμοί εκείνη την στιγμή θα γίνουν καυτά βόλια.
Μια καλή φίλη ταξίδευε με το αυτοκίνητο της στην Εγνατία οδό προς Θεσσαλονίκη και μου έστειλε την παραπάνω φώτο .
Πραγματικά από εδώ και πέρα σουλτάνε η ΕΛΛΆΔΑ θα παρελαύνει στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό με την ματιά της να βλέπει την Κωνσταντινούπολη .
Άλλωστε το προφητευόμενον …ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Αυτά τα Ελληνικά άρματα μάχης που σήμερα κυκλοφορούν στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό θα συμμετάσχουν στην παρέλαση που θα γίνει στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
« Στην Λιτανεία της Φοβεράς Προστασίας το 1992,την Ομπρέλλα της Παναγίας την κρατούσε ο ανθυπασπιστής της Μοίρας Καταδρομών, Β.Τ. από τα Ιωάννινα.
Όπως προχωρούσαμε ,δεξιά του ήμουν εγώ και αριστερά του ο Γέροντας, ο οποίος κάποια στιγμή είπε στον αξιωματικό:
- Άντε, εύχομαι με το καλό να είσαι σημαιοφόρος και στην Πόλη [Κωνσταντινούπολη] που θα μπούμε.
Και γυρνώντας προς εμένα μου είπε:
-Άκουσες τι είπα;
-Ναι Γέροντα το άκουσα. Αμήν, του απάντησα.
Τότε γέλασε εκείνος και πρόφερε το χαρακτηριστικό του επιφώνημα:
Α! [δηλαδή εντάξει].
Μια μέρα αργότερα κατέβηκα στο κελί και τον ρώτησα σχετικά με την Πόλη και μου είπε:
- Tην Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε πίσω, αλλά όχι εμείς.
Όμως ο Θεός θα οικονομήσει να πάρουν άλλοι την Πόλη και να την δώσουν σ'εμάς, σαν λύση στο πρόβλημά τους.»
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ του Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγελόγλου Σελ :209– «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413«Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» . Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου

Όλοι οι ενεργειακοί δρόμοι μαζί με τις Προφητείες συγκλίνουν στα ΣΤΕΝΑ και την Κωνσταντινούπολη.

« Ο Θεός μας ανέχεται σαν έθνος , όχι λόγω της καλοσύνης μας , αλλά επειδή έχουμε την ορθή πίστη (ορθοδοξία) .
Έτσι , αν και όλοι μας μισούν , ο Θεός δεν μας αφήνει να πάθουμε κάτι κακό» Ο Γέρων Παΐσιος , Σελ : 253 Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου
Σκεφτείτε τι αναβρασμός θα υπάρχει όταν οι μεγάλοι γεωπολιτικοί παίκτες δεν θα τα βρίσκουν μεταξύ τους και η πιο βολική και ουδέτερη απόφαση αυτών θα είναι να αποδώσουν την Κωνσταντινούπολη στους φυσικούς και πνευματικούς κατόχους της;
Θα είναι ξημέρωμα.. στον ΒΟΣΠΟΡΟ όταν ο Ελληνικός Στρατός με μπροστάρηδες τον Άγιο Γεώργιο και Άγιο Δημήτριο θα εισέρχονται στην Βασιλεύουσα εκπληρώνοντας το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ πασών των γενεών της Ρωμιοσύνης.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
[Πηγή]https://shmantikanea.blogspot.gr
Σχόλια