Έβαλαν στόχο και δεύτερο καθηγητή γελοιοποιώντας το αστείο κράτος - Μούγκα τα ΜΜΕ


Την ειδική επιστήμονα σε θέματα τρομοκρατίας, από τους λίγους που διαθέτουμε στην Ελλάδα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Μαίρη Μπόση, έβαλε για δεύτερη φορά στο στόχαστρο η ίδια η εγχώρια τρομοκρατία ή οι θαυμαστές – υποστηρικτές της, προβαίνοντας σε επίθεση και ασχήμιες την ώρα που δίδασκε στους φοιτητές της…

Ομάδα 10 κουκουλοφόρων, εισέβαλε το πρωί σε αίθουσα του πανεπιστημίου και την περιέλουσαν με μπογιές. Η ίδια η Μαίρη Μπόση δηλώνει ότι δεν την χτύπησαν, απλά την απείλησαν ότι θα υποστεί χειρότερα… Αναγκάστηκε να διακόψει το μάθημα επειδή η τάξη είχε γεμίσει μπογιές.

Η Μαίρη Μόση είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση στο σπίτι της, καθώς είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Το απλό συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί αν είναι ασφαλής πουθενά, ενώ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται αυτοί οι επικίνδυνοι περιθωριακοί, καταπατά τους στοιχειώδεις κανόνες της αποτροπής.

Όσο η Ελλάδα δεν αποφασίζει να δράσει αποφασιστικά ρισκάροντας ακόμα και θύματα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Λυπούμαστε που το λέμε, αλλά το ίδιο το κράτος θα έπρεπε να τους πάντες, ακόμα και τις οικογένειες των δήθεν αγωνιστών, ότι η ανοχή έλαβε τέλος και ότι η ασυδοσία δεν αφήνει άλλο περιθώριο από τη σκληρή καταστολή.

Οι υπόλοιποι πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν την ανικανότητα και την… ιδεολογικοποιημένη απραξία του οποιουδήποτε.


ΠΗΓΗ
Σχόλια