ΚΟΣΜΟΣ


Προσαρμοσμένη Αναζήτηση
Κατέβασε το FoulsCode App!

Σπ. Πλακούδας : Μετά το Αφρίν, αχαλίνωτος ο Ερντογάν. Τακτική υποχώρηση των Κούρδων μπροστά στην εθνοκάθαρση του Ερντογάν. Για ποιο λόγο η Ελλάδα περιμένει παθητικά (ΗΧΗΤΙΚΟ);
Ο Τουρκικός επεκτατισμός και η Δυτική ασάφεια Η είσοδος στο Αφρίν της Τουρκίας μαζί με τους άραβες ισλαμιστές συμμάχους της, κλείνει ένα κύκλο , αλλά η εθνοκάθαρση στη περιοχή δεν είναι είναι απλή υπόθεση με τους Κούρδους αλλά και την Συρία να μπαίνουν τώρα σε μια άλλη φάση έναντι της Τουρκίας, λέει ο καθηγητής στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι και αντιπρόεδρος του ΚΕΔΙΣΑ στον 98.4 Σπύρος Πλακούδας .
Η Τουρκία με διπλωματική ευελιξία έναντι των ισχυρών παικτών στη Συρία, μετά την εισβολή στο Αφρίν, μετατρέπει την επικοινωνιακή επίθεση του Ερντογάν σε αχαλίνωτη δυναμική, που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των προκλήσεων και προς την Ελλάδα και την Κύπρο, λέει ο καθηγητής Σπύρος Πλακούδας.
Ωστόσο στη Συρία, υποστηρίζει ότι η είσοδος στο Αφρίν της Τουρκίας μαζί με τους άραβες ισλαμιστές συμμάχους της, κλείνει ένα κύκλο , αλλά η εθνοκάθαρση στη περιοχή δεν είναι είναι απλή υπόθεση με τους Κούρδους αλλά και την Συρία να μπαίνουν τώρα σε μια άλλη φάση έναντι της Τουρκίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: