ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ στην Θεσσαλονίκη! Να παρέμβει εισαγγελέας για το νερό...
ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ στην Θεσσαλονίκη! Να παρέμβει εισαγγελέας για το νερό...


Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ για το νερό -
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: "Να παρέμβει ΑΜΕΣΑ ο εισαγγελέας για την τριτοκοσμική έλλειψη νερού"
Με 1500 επώνυμες καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών από το Πανόραμα και την Πυλαία που για 5η συνεχόμενη μέρα δεν έχουν νερό προσέρχεται ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σε έκτακτη σύσκεψη που μετά τις διαμαρτυρίες όλων των Δημάρχων αναγκάστηκε να συγκαλέσει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η ΕΥΑΘ.
Ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μετά τις έντονες διαμαρτυρίες που διατύπωσε προς τη διοίκηση της ΕΥΑΘ όλες αυτές τις ημέρες, αλλά και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, θέτουν την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΕΥΑΘ μπροστά στις τεράστιες ευθύνες τους για την πρωτοφανή κατάσταση που έχει περιέλθει η πόλη από αυτήν την τριτοκοσμική έλλειψη νερού που πλέον εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των πολιτών, των ασθενών στα νοσοκομεία, των επισκεπτών στα ξενοδοχεία, καθώς είναι εκατοντάδες τα περιστατικά που καταγγέλουν καθημερινά αγανακτισμένοι πολίτες.
Ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε ότι περισσότερα θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη και ότι θα ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι η υδροδότηση μετά από πέντε συνεχόμενα μερόνυχτα που ταλαιπωρήθηκαν το Πανόραμα και η Πυλαια αλλά και πολλές περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος - στέγνωσαν κυριολεκτικά - θα αποκατασταθεί ΑΜΕΣΑ. "Υπαρχει πια κίνδυνος ζωής και δημόσιας υγείας των πολιτών. Εφόσον δεν έχουμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στην Εισαγγελία για την άμεση διερεύνηση του θέματος", υπογράμμισε ο κ. Καιτεζίδης προσερχόμενος στη σύσκεψη.

Δον Κιχώτης
Λογικά οι εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης έχουν νερό στα σπίτια τους, διαφορετικά δεν εξηγείται η πλήρης αδιαφορία γι'αυτό που συμβαίνει για 3η μέρα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Πλέον δεν είναι αστείο.

Nickos Milapidis‏
Οι Εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης μάλλον έχουν νερό στα σπίτια τους, Πως αλλιώς να ερμηνευθεί η πλήρης αδιαφορία γι'αυτό που συμβαίνει για 5η μέρα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.


Gees‏ @Karmatwogee
Άμα βρεθεί κάνα ψοφιο σκυλάκι οι εισαγγελείς τρέχουν να κάνουν προκαταρκτικές ..άμα μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς νερό μια βδομάδα είναι Σάββατο #ΕΥΑΘ
couch potatoes‏
Και φυσικα δεν άργησαν να εμφανιστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, με 4,5ευρω την εξάδα. Ειμαστε αλληλεγγύος λαός, αφου...

Christodoulou Thanos‏
Για το θέμα της #ΕΥΑΘ ας ξεκινήσουμε με μια παραίτηση του προέδρου και μετά να αναζητησουμε ποιος ευθυνεται που 40 χρόνια η Θεσσαλονίκη δεν απέκτησε 2ο κεντρικό αγωγο ύδρευσης για να μπορει να συντηρείται ο πρώτος και να μην μεινει χωρίς νερο η πόλη.
₯M@rios‏ @epan_e_kinisi
5η μέρα λειψυδρία η Θεσσαλονίκη κ ξεσαλώνουν οι μαυραγορίτες πουλώντας νερό σε τιμή πετρελαίου θέρμανσης. Κατά τα άλλα Ζήτω η Ευρώπη & κάτω τα χέρια απ΄την Μακεδονία
Βασιλης Πολυχρονης
Πέφτει χοντρό δούλεμα με το νερό στη Θεσσαλονίκη.Από εκεί που έλεγαν ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση τώρα τη μεταθέτουν για αύριο και σχεδιάζουν 24ωρες διακοπές νερού σε περιοχές που υδροδοτούνται για να δώσουν νερό σε αυτές που δεν έχουν επί ημέρες!
Κάποια παραίτηση για λόγους ευθιξίας?Τι λέω τώρα,έτσι?Αυτοί είναι ικανοί να δώσουν τιμητική προαγωγή στον Κρεστενίτη επειδή διάλυσε την ΕΥΑΘ και θα μπορέσουν να την ξεπουλήσουν ευκολότερα και χωρίς μεγάλες αντιδράσεις!
Βασίλης Εμμανουηλίδης
Στο μεταξύ, οι κάθε λογής φασίστες (φανεροί και κρυφοί) βρίζουν τον Μπουτάρη (που δεν βγάζει να μας μοιράσει Σαμαρόπετρα ή Τέσσερις Λίμνες ξερωγώ αντί νερού), αλλά ΚΑΝΕΙΣ τους δεν λέει τίποτα για τον Τζιτζικώστα, ο οποίος είναι αυτός που ως περιφερειάρχης έχει ευθύνη για το δίκτυο, και που το 2012 ματαίωσε έργο που αφορούσε την αναβάθμισή του.

ΠΗΓΗ
Σχόλια