Η Αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την πυρηνική αποκάλυψη; Παράξενες σάλπιγγες από το υπόγειο.

Ένα βίντεο- προφανώς γυρισμένο στη Νέα Υόρκη -στις 19 Απριλίου 2018, είναι τώρα το πιο καυτό σημείο συζήτησης μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας. Το βίντεο αποκαλύπτει παράξενους ήχους τρομπέτας που προέρχονται από το υπόγειο, και οι θεωρητικοί της συνωμοσίας σύντομα εικάζουν ότι η κυβέρνηση δημιουργεί κρυφά μια υπόγεια σήραγγα για την προστασία των ελίτ ,κατά τη διάρκεια της πυρηνικής αποκάλυψης.Αποτέλεσμα εικόνας για trumpets in the sky


Στο βίντεο, ο θόρυβος που προφανώς προέρχεται από το υπόγειο, φαίνεται να επαναλαμβάνεται πολλές φορές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το βίντεο μεταφορτώθηκε αργότερα στο κανάλι θεωρίας συνωμοσίας του YouTube 'Sky net 5' και μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει περισσότερες από 3.000 εμφανίσεις.
Πολλές απόψεις μοιράστηκαν με διαφορετικές θεωρίες, εξηγώντας το περίεργο φαινόμενο και οι περισσότεροι ισχυρίστηκαν ότι η κυβέρνηση οικοδομεί ένα μυστικό τούνελ- υπόγειο, για να προστατεύσει τις ελίτ, κατά τη διάρκεια της πυρηνικής αποκάλυψης. Κάποιο άλλο τμήμα ανθρώπων συνειδητοποίησε ότι το CERN σκάβει σήραγγες στο υπόγειο.
Ένας χρήστης του YouTube που ονομάστηκε Jennifer Heath συνέδεσε τους παράξενους ήχους με τη μεγάλη περίοδο των δοκιμασιών και τη δεύτερη έλευση του Χριστού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες σχετικά με μια μυστική υπόγεια σήραγγα. Ένα μήνα πιο πριν, οι θεωρητικοί συνωμοσίας ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει μια ολοκληρωμένη πόλη στο υπόγειο του αεροδρομίου του Ντένβερ και έχει κατασκευαστεί για να προστατεύει τις ελίτ κατά τη διάρκεια ενός πυρηνικού χτυπήματος. Αυτοί οι θεωρητικοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι υπάρχει ένα μυστικό τρένο, που κυκλοφορεί υπόγεια από τον Λευκό Οίκο σε αυτήν την πόλη.

https://www.youtube.com/watch?v=_NQRGaqR6Ls


skywatchtv.com
Corfiatiko

Σχόλια