Η κάλυψη του CNN στην Ιρλανδία παραδέχεται ότι η άμβλωση σκοτώνει μωρά



Έκτρωση, Cnn, Όγδοη τροποποίηση, Ιρλανδία, Ιρλανδικό Δημοψήφισμα για την Έκτρωση

ΙΡΛΑΝΔΙΑ, 24 Μαΐου 2018 (LifeSiteNews) - Ένα άρθρο του CNN για την προβολή των ιρλανδικών γυναικών που ταξίδευαν στο εξωτερικό για αμβλώσεις ανοίγει ανοιχτά την οντότητα που αφαιρείται από τη μήτρα κατά τη διάρκεια μιας έκτρωσης είναι ένας άνθρωπος.

Με τίτλο "Οι ιρλανδικές αμβλώσεις συμβαίνουν. απλά δεν συμβαίνουν στο ιρλανδικό έδαφος », το άρθρο εξηγεί τι συμβαίνει όταν ένα ιρλανδικό« μωρό »είναι ανεπιθύμητο ή έχει αναπηρία. Το άρθρο χρησιμοποιεί λέξεις όπως "μητέρα", αναγνωρίζοντας ότι η έγκυος είναι γονέας.

"Σας δίνουν μια εγχυματική δόση, η οποία σταματάει τον καρδιακό ρυθμό του μωρού", λέει μια ιρλανδική γυναίκα που έκανε έκτρωση στην Αγγλία.

Μια άλλη ενότητα αναφέρει:

Η Arlette Lyons ανακάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης σάρωσης 12 εβδομάδων ότι το μωρό της είχε σύνδρομο Patau, μια χρωμοσωμική ανωμαλία που προκαλεί σοβαρά ελαττώματα οργάνων. Ο μαιευτήρας είπε ότι το μωρό της θα πεθάνει πιθανότατα από καρδιακή προσβολή πριν φτάσει σε πλήρη θητεία.
Το κατάλαβα? Είναι ένα "μωρό" και είναι ζωντανό. Για να μπορέσει να πεθάνει κάτι, πρέπει πρώτα να είναι ζωντανός.

Το CNN αναφέρει επίσης ότι μερικές γυναίκες προτιμούν να πάρουν ένα πορθμείο στην Αγγλία αντί να πετάνε επειδή "είναι ευκολότερο να φέρουμε τα απομεινάρια στο σπίτι".

Τα απομεινάρια του τι; Από ένα "σωρό κυττάρων", ή από ένα παιδί που δεν έχει γεννηθεί ακόμα αλλά του οποίου ο γονέας τερμάτισε τη ζωή του, εξακολουθεί να αισθάνεται την προσκόλληση σε αυτόν;

Ένα συνοδευτικό βίντεο μοιράζεται ότι μια γυναίκα που υποβλήθηκε σε έκτρωση στο εξωτερικό επέλεξε να έχει τα μακαρόνια του μωρού της να αποτεφρωθούν και στη συνέχεια να σταλούν σε αυτήν με το ταχυδρομείο.


"Γέννηση ενός μωρού που είναι σιωπηλός - δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να φανταστούν γι 'αυτό".

"Σας λένε ότι μπορείτε να πάτε σε ένα πορθμείο και να φέρετε το σώμα του μωρού σας μαζί σας, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε ένα κρύο, ξέρετε, πάγο πακέτα. Τότε υπάρχει ασφάλεια, ξέρετε - θα ρωτήσουν τι είναι. Απλώς δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω, ξέρεις. Και έδωσαν μια καύση. Έχουν έναν αριθμό καταδίωξης για μένα, και αυτό ήταν η στάχτη του Grace που μεταφέρθηκε στο σπίτι από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μετέφερε τη Grace και μετέφερε τις ηλεκτρονικές αγορές του γείτονα μου ».
Αυτοί οι υποστηρικτές της άμβλωσης (που χωρίς αμφιβολία βλάπτουν βαθιά) είναι ειλικρινείς. Η έκτρωση θανατώνει ένα ολόκληρο, ξεχωριστό, ζωντανό ανθρώπινο ον, ένα με DNA και ένα σώμα μοναδικό από τη μητέρα του.

Φαίνεται ότι το κίνημα "κατάργησης του όγδοου" στην Ιρλανδία παραδέχθηκε ότι το προγεννηθέν μωρό είναι στην πραγματικότητα ένα ανθρώπινο μωρό. Αντί να βασιζόμαστε σε ψεύτικες επιστήμες που αρνούνται πολύ βασική ανθρώπινη εμβρυολογία για να πιέσουν την έκτρωση, έχουν προχωρήσει στο να υποδηλώνουν ότι κάποια μωρά είναι καλύτερα νεκρά από ζωντανά.

Προσευχήστε ότι οι Ιρλανδοί θα ψηφίσουν αύριο για ζωή και ότι αυτές οι μητέρες μετά την αποτυχία μπορούν να βρουν θεραπεία.

lifesitenews.com | FoulsCode.com
Σχόλια