Η πανανθρώπινη διακήρυξη των Ελλήνων επιστημόνων





Ιδρύεται σήμερα στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με Πρωτοβουλία της ανεξάρτητης Συμμαχίας των γιατρών της Αθήνας, επιστημονική εταιρεία με την επωνυμία "Πρόληψη".


Μέλη της διεπιστημονικής αυτής εταιρείας μπορεί να είναι επιστήμονες από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του κόσμου, από όλο Το φάσμα των επιστημών και των ειδικοτήτων, που θα συμφωνήσουν όμως με τις επιστημονικές θέσεις και απόψεις αυτής της διακήρυξης, τους σκοπούς και τους στόχους της.


Στόχοι - Έργο - Σκοπός


Η αποκάλυψη, η κατάδειξη και η καταγγελία, μιας ισχνής μειοψηφίας των επιστημόνων, που δεν επέλεξαν το δρόμο της αρετής και της σοφίας, αλλά το δρόμο της διαπλοκής και της πανουργίας, μ' αποτέλεσμα τον διασυρμό και τον εξευτελισμό ολόκληρης της επιστημονικής κοινότητας.


Η ενημέρωση όλων των κοινωνικών φορέων και των πολιτών, ότι παρά την αλματώδη πρόοδο της Ιατρικής και της φαρμακολογίας, η τριμερής ανίερη συμμαχία και συνεργασία:


α. Των μεγάλων οικονομικό-βιομηχανικών συμφερόντων
β. Των εκάστοτε παράνομων κυβερνήσεων και
γ. Των επίορκων αυτών επιστημόνων,
έχει προκαλέσει κατακόρυφη αύξηση της νοσηρότητας σ' έδαφος, φυτά, ζώα και ανθρώπους και νέες επικίνδυνες ασθένειες με έπαθλο την εξουσία και το χρήμα.


Πρέπει να αντιληφθούν και να κατανοήσουν επίσης όλοι οι άνθρωποι της γης, ότι η καταστροφή της βιοποικιλότητας, η ρύπανση του αέρα και των υδάτων, η αρπαγή των παλαιών σπόρων και της σοδειάς από τους παραγωγούς, που πραγματώνεται μέσω της γενετικής δικτατορίας και του γενετικού κανιβαλισμού και των παράνομων νομικό - οικονομικών εργαλείων των πατεντών, έχουν προκαλέσει ένα διατροφικό ολοκληρωτισμό, μ' αποτέλεσμα φτώχεια, ανεργία, πείνα και νέες αρρώστιες όπως στρες, αυτοάνοσα, παιδικούς καρκίνους, ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά, κατάθλιψη και αυτοκτονίες λόγω χρεών στις τράπεζες ιδιαίτερα στην Ινδία.


Η ενημέρωση όλης της ανθρωπότητας ότι η πρωτόγνωρη αυτή μεσαιωνική παρακμή και εξαθλίωση, ιδιαίτερα στον τρίτο κόσμο, έχει δημιουργηθεί επειδή οι "καθεστωτικοί επιστήμονες" ελέγχουν άγρυπνα την επιστημονική γνώση και πληροφορία και στις θετικές και στις θεωρητικές επιστήμες, την παραποιούν, την κακοποιούν και την νοθεύουν, σύμφωνα με τις εντολές των οικονομικών συμφερόντων της πολιτικής ολιγαρχίας και των εταιρειών που παράγουν και διακινούν ανθρωποφάρμακα, φυτοφάρμακα, ζωοφάρμακα και επιβάλλουν την χημική γεωργία ελέγχοντας πλήρως την πολιτική εξουσία, τα καύσιμα, τα φάρμακα και την παραγωγή και το εμπόριο των τροφίμων.


Για την αντιμετώπιση αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας που βιώνει η ανθρωπότητα σήμερα, οι Έλληνες επιστήμονες ενώνονται, οργανώνονται και δημιουργούν μία παγκόσμια μαιάνδρια αλυσίδα, προκειμένου:


1. Ν​α επικρατήσει, να πρυτανεύσει και να ηγεμονεύσει ο ορθός επιστημονικός λόγος και η δεοντολογία, για να προστατεύεται και να θωρακίζεται άριστα η υγεία και η ζωή όλων των πολιτών του κόσμου.


2. Προκειμένου άμεσα και επιτακτικά να επιστρέψουμε στην Ιπποκράτεια φιλοσοφία για την πρόληψη των ασθενειών, με την συγκρότηση επιστημονικά άρτιων επιτροπών που θα συντονίζονται από γιατρούς, γεωπόνους και κτηνιάτρους, έτσι ώστε να εξαλείψουμε όλες τις δεξαμενές νοσηρότητας που γεμίζουν από ανθρωπογενή αίτια και σκορπίζουν αρρώστιες, πόνο, δυστυχία και θάνατο και γονατίζουν έτσι τις οικονομίες των νοικοκυριών και των Εθνών.


Για την Ανεξάρτητη Συμμαχία των γιατρών της Αθήνας


Γιαννουλόπουλος Ανδρέας, Καρδιολόγος – Πνευμονολόγος 1/06/2018
teleytaiaexodos.blogspot.com

Σχόλια