Η ΘΕΩΝ στην κορυφαία “αμυντική πασαρέλα” της E.E. την Eurosatory 2018
Mε επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της THEON Sensors στη EUROSATORY 2018, την πιο σημαντική έκθεση άμυνας και ασφάλειας στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου 2018.

Η ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, η ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και κατασκευή πρωτότυπου εξοπλισμού ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προϊόντα της και απέσπασε εξαιρετικά ευνοϊκές αναφορές για το νέο της δημιούργημα, το νυχτερινής όρασης δίκυαλο MIKRON-D που παρουσίασε για πρώτη φορά.

Το MIKRON-D έρχεται για να συμπληρώσει την οικογένεια των best sellers κυαλιών νυχτερινής όρασης της εταιρίας. Προϊόν έρευνας και καινοτομίας της ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, σχεδιάστηκε για
να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιχειρησιακές καταστάσεις, λαμβάνοντας υπόψιν τη ζήτηση της αγοράς για ελαφρύτερα και ταυτόχρονα υψηλής οπτικής απόδοσης δίκυαλα.

Η 16mm λυχνία του καθιστούν το MIKRON-D το ελαφρύτερο δίκυαλο νυχτερινής όρασης στην κατηγορία του, εξασφαλίζοντας έως και 20% μικρότερο φορτίο. Με το MIKRON-D, η ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ θέτει ψηλά τον πήχη στα ηλεκτρο-οπτικά συστήματα νυχτερινής όρασης, καθώς εκτός από το ελαφρύτερο φορτίο, ενσωματώνονται παράλληλα όλες οι καινοτομικές τεχνολογίες που εξασφαλίζει η εταιρία, όπως είναι τα έξυπνα ηλεκτρονικά, η εξασφαλισμένη λειτουργία απενεργοποίησης και η αυξημένη αντίληψη βάθους.

Παράλληλα, η ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ πρόβαλε στη EUROSATORY 2018 τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα και τα πιο best selling δίκυαλα νυχτερινής όρασης της εταιρίας, τα NYX, που πρόσφατα επιλέχθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις της Γερμανίας καθώς επικράτησαν του σκληρού ανταγωνισμού και για τη χρήση νυχτερινής οδήγησης από τον Γερμανικό Στρατό. Χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη λυχνία (18mm), τo NYX παρέχει μεγαλύτερη οπτική απόδοση καθιστώντας το προτιμητέο για τους περισσότερους επαγγελματίες ειδικών αποστολών.

Παρουσιάστηκαν επίσης οι διόπτρες σκόπευσης ARTEMIS, το προσάρτημα νυχτερινής σκόπευσης DAMΩΝ και τα μονόκυαλα νυχτερινής όρασης ARGUS που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και βρίσκονται ήδη σε χρήση από τους πιο εξελιγμένους επιχειρησιακά τελικούς χρήστες, όπως οι ένοπλες δυνάμεις της Σουηδίας, της Ολλανδίας και πιο πρόσφατα της Δανίας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την οικογένεια καμερών θερμικής απεικόνισης ΤΗΕRMIS, όπως και για το πρωτοποριακό θερμικό περισκόπιο THERMON.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει τη δική της “θερμική μηχανή” (thermal engine) για τα θερμικά συστήματά της, προσφέροντας εικόνα υψηλής ανάλυσης και πιστοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει.

Ενδεικτικό της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού προσανατολισμού που χαρακτηρίζει τη ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ υπήρξε η μεγάλη επισκεψιμότητα που γνώρισε το περίπτερο της εταιρίας, σπάζοντας τα ρεκόρ προσέλευσης.


Εκατοντάδες επισκέπτες, πολυάριθμες επίσημες αντιπροσωπίες από διάφορες χώρες όπως Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Δανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αίγυπτος κ.ά., στελέχη αμυντικής βιομηχανίας, διεθνείς προμηθευτές, κατασκευαστές και υπο-κατασκευαστές αμυντικού υλικού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας στον τομέα των ηλεκτρο‐οπτικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περαιτέρω συνεργασίες.
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας του Υπουργείου Άμυνας, αλλά και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, αλλά και να διαπιστώσουν το διεθνές ενδιαφέρον και τις ευκαιρίες που συνεπακόλουθα γεννά για την πατρίδα μας και την ελληνική οικονομία η αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου.
Λίγα λόγια για τη ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΑΕΒΕ


Η ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες σε διεθνές επίπεδο εταιρία και ουσιαστικά τη μοναδική ελληνική εταιρία σχεδίασης και παραγωγής ηλεκτρο‐οπτικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια.


Με έδρα στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη, και γραμμή συμπαραγωγής των προϊόντων της στην Ινδία και την Ινδονησία, η εταιρία έχει προχωρήσει σε συμβάσεις με περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, έχοντας καθιερωθεί ως μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη στην αγορά συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης.


Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, με έμφαση στην παροχή υψηλής απόδοσης και στον εργονομικό σχεδιασμό, προκειμένου να ανταποκρίνονται σε απαιτητικές συνθήκες χρήσης για τις αποστολές που προορίζονται. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: htp://www.theon.com
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας