700 Αφρικανοί λαθρομετανάστες ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ σε Ισπανική πόλη, με πέτρες (!) ξύλα και αυτοσχέδια ...ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ !!!

700 Αφρικανοί λαθρομετανάστες ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ σε Ισπανική πόλη, με πέτρες (!) ξύλα και αυτοσχέδια ...ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ !!! OXI, OXI, ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, "ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ" ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ... Σκηνές σκληρής μάχης σε πόλη στα ισπανικά σύνορα (στο βορειοαφρικανικό τους κομμάτι) όπου πάνω από 700 μετανάστες εισέβαλαν κρατώντας αυτοσχέδια όπλα! Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το δορυφορικό ρωσικό πρακτορείο 'RT.com', το περιστατικό συνέβη στην ισπανική πόλη Θέουτα, που βρίσκεται στην αφρικανική ήπειρο. Ακολούθησε πραγματική μάχη με τους συνοριοφύλακες και περισσότεροι από 100 μετανάστες και 22 αστυνομικοί τραυματίστηκαν! Συνοριοφύλακες συνέλαβαν εκατοντάδες μετανάστες στη μαροκινή πλευρά και ακόμα περισσότεροι κρατούνται στην Θέουτα, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα 'El Pais'. Εθελοντές που βρίσκονται στην περιοχή και το τοπικό υποκατάστημα του Ερυθρού Σταυρού δήλωσαν στους δημοσιογράφους, ότι 132 μετανάστες υπέστησαν τραυματισμούς, ενώ 11 έπρεπε να μεταφερθούν σε τοπικό νοσοκομείο. Κάποιοι από αυτούς κόπηκαν με συρματόπλεγμα, ενώ προσπαθούσαν να ανέβουν στο φράχτη των συνόρων και άλλοι υπέστησαν κατάγματα. Μερικοί συνοριοφύλακες κάηκαν καθώς οι μετανάστες τους επιτέθηκαν με σπιτικά ...φλογοβόλα, προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη!!! Επίσης, οι μετανάστες πάλεψαν από τους συνοριοφύλακες με ξύλα, πέτρες και σπρέϊ που περιέχουν παραφίνη. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, που λένε ότι το περιστατικό είναι μία από τις «πιο β ί α ι ε ς και πολυάριθμες εισόδους» των αιτούντων άσυλο τους τελευταίους μήνες. Η Θέουτα είναι ένα από τα δύο ισπανικά εδάφη στη Βόρεια Αφρική, μαζί με τη Μελίλια. Η πόλη είναι ένας κόμβος για τους Αφρικανούς μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη. ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ:


OXI, OXI, ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, "ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ" ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ...


Σκηνές σκληρής μάχης σε πόλη στα ισπανικά σύνορα (στο βορειοαφρικανικό τους κομμάτι) όπου πάνω από 700 μετανάστες εισέβαλαν κρατώντας αυτοσχέδια όπλα!

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το δορυφορικό ρωσικό πρακτορείο 'RT.com', το περιστατικό συνέβη στην ισπανική πόλη Θέουτα, που βρίσκεται στην αφρικανική ήπειρο.

Ακολούθησε πραγματική μάχη με τους συνοριοφύλακες και περισσότεροι από 100 μετανάστες και 22 αστυνομικοί τραυματίστηκαν!

Συνοριοφύλακες συνέλαβαν εκατοντάδες μετανάστες στη μαροκινή πλευρά και ακόμα περισσότεροι κρατούνται στην Θέουτα, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα 'El Pais'.
Εθελοντές που βρίσκονται στην περιοχή και το τοπικό υποκατάστημα του Ερυθρού Σταυρού δήλωσαν στους δημοσιογράφους, ότι 132 μετανάστες υπέστησαν τραυματισμούς, ενώ 11 έπρεπε να μεταφερθούν σε τοπικό νοσοκομείο.


Κάποιοι από αυτούς κόπηκαν με συρματόπλεγμα, ενώ προσπαθούσαν να ανέβουν στο φράχτη των συνόρων και άλλοι υπέστησαν κατάγματα.
Μερικοί συνοριοφύλακες κάηκαν καθώς οι μετανάστες τους επιτέθηκαν με σπιτικά ...φλογοβόλα, προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη!!!


Επίσης, οι μετανάστες πάλεψαν από τους συνοριοφύλακες με ξύλα, πέτρες και σπρέϊ που περιέχουν παραφίνη.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, που λένε ότι το περιστατικό είναι μία από τις «πιο β ί α ι ε ς και πολυάριθμες εισόδους» των αιτούντων άσυλο τους τελευταίους μήνες.

Η Θέουτα είναι ένα από τα δύο ισπανικά εδάφη στη Βόρεια Αφρική, μαζί με τη Μελίλια. Η πόλη είναι ένας κόμβος για τους Αφρικανούς μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη.
ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=5cD88I-FKgI

[Πηγή:ορισμένα στοιχεία απο 'pronews']
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Σχόλια