B.Πούτιν για Ελλάδα: «Είμαι συγκλονισμένος – Η καρδιά μου πονάει για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην πυρκαγιά»

B.Πούτιν για Ελλάδα: «Είμαι συγκλονισμένος – Η καρδιά μου πονάει για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην πυρκαγιά» Δεύτερο μήνυμα του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και μάλιστα στους εορτασμούς για τα 1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο. Δείτε εικόνες και βίντεο παρακάτω. Τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής, εξέφρασε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο, τον οποίο συνάντησε σήμερα στη Μόσχα, με αφορμή τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τη λιτανεία προς το άγαλμα του Αγίου Βλαδίμηρου, στο κέντρο της Μόσχας. Σύμφωνα με πηγές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κατά τη συνομιλία του με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ. Θεόδωρο, ο Ρώσος ηγέτης αναφέρθηκε εκτενώς στην τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα. Ο Β.Πούτιν εξέφρασε την προσωπική του οδύνη, αλλά και του λαού της Ρωσίας για το γεγονός ότι χάθηκαν τόσες ζωές. Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόνισε συγκλονισμένος προς τον Πατριάρχη Θεόδωρο ότι η καρδιά του πονάει για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στην πύρινη λαίλαπα και επισήμανε ότι συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό. Παράλληλα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε προς τον Πατριάρχη Θεόδωρο την αγάπη του προς όλον τον αιγυπτιακό λαό και τον «φίλο» Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, τον οποίον έχει προσκαλέσει επίσημα να επισκεφθεί τη Μόσχα. Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μόσχα, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 1030 χρόνια από τη βάπτιση των Ρως, μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου, ο οποίος επίσης συμμετείχε από κοινού με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στις επετειακές εκδηλώσεις. Είναι το δεύτερο μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος της Ρωσίας προς τον «αδερφό λαό» όπως είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τoν «αδελφό λαό» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Κουβέντα για την Κυβέρνηση. «Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου. «Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος και ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄ στους εορτασμούς για τα 1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο.




Δεύτερο μήνυμα του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και μάλιστα στους εορτασμούς για τα 1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο. Δείτε εικόνες και βίντεο παρακάτω.

Τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής, εξέφρασε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο, τον οποίο συνάντησε σήμερα στη Μόσχα, με αφορμή τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τη λιτανεία προς το άγαλμα του Αγίου Βλαδίμηρου, στο κέντρο της Μόσχας.

Σύμφωνα με πηγές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κατά τη συνομιλία του με τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ. Θεόδωρο, ο Ρώσος ηγέτης αναφέρθηκε εκτενώς στην τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα.

Ο Β.Πούτιν εξέφρασε την προσωπική του οδύνη, αλλά και του λαού της Ρωσίας για το γεγονός ότι χάθηκαν τόσες ζωές.

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τόνισε συγκλονισμένος προς τον Πατριάρχη Θεόδωρο ότι η καρδιά του πονάει για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στην πύρινη λαίλαπα και επισήμανε ότι συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό.



Παράλληλα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε προς τον Πατριάρχη Θεόδωρο την αγάπη του προς όλον τον αιγυπτιακό λαό και τον «φίλο» Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, τον οποίον έχει προσκαλέσει επίσημα να επισκεφθεί τη Μόσχα.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μόσχα, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 1030 χρόνια από τη βάπτιση των Ρως, μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου, ο οποίος επίσης συμμετείχε από κοινού με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στις επετειακές εκδηλώσεις.

Είναι το δεύτερο μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος της Ρωσίας προς τον «αδερφό λαό» όπως είπε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τoν «αδελφό λαό» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Κουβέντα για την Κυβέρνηση.

«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος και ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄ στους εορτασμούς για τα 1030 χρόνια από τον εκχριστιανισμό των Ρώσων από το Βυζάντιο.























pentapostagma.gr
Σχόλια