Αλβανία: Συνελήφθη τζιχαντιστής σε ομάδα προσφύγων από την Ελλάδα

Αλβανία: Συνελήφθη τζιχαντιστής σε ομάδα προσφύγων από την Ελλάδα Ένας μετανάστης που είναι ύποπτος ότι συμμετείχε σε τζιχαντιστική – τρομοκρατική ομάδα στη Συρία και έφθασε στην Αλβανία συνελήφθη από την αστυνομία. Μια πηγή της εισαγγελίας δήλωσε στο Report TV ότι πρόκειται για ένα άτομο 35 ετών που εισήλθε στην Αλβανία πριν από δύο ημέρες με μια ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να μεταβεί σε χώρες της ΕΕ. Αυτό το άτομο δεν διέθετε κανένα μέσο αναγνώρισης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που παρέσχε η Υπηρεσία Πληροφοριών του Κράτους (SHISH), αναγνώρισαν τον ύποπτο τρομοκράτη. Αμέσως η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο Κλειστό Κέντρο Αλλοδαπών στο Κάρετς τε Σιγιάκουτ. Αυτό το άτομο, σύμφωνα με πηγές ήταν μέρος μιας τρομοκρατικής ομάδας στη Συρία, στην οποία αγωνίσθηκε, αλλά προσπάθησε να περάσει αναμεμειγμένο με Σύριους πρόσφυγες σε χώρες της ΕΕ, με μια νέα ταυτότητα. Ο ύποπτος τρομοκράτης ήταν μέρος μιας ομάδας 16 μεταναστών που εντοπίσθηκαν πριν από δύο ημέρες όταν πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή Καπστίτσε –Κρυσταλλοπηγής.






Ένας μετανάστης που είναι ύποπτος ότι συμμετείχε σε τζιχαντιστική – τρομοκρατική ομάδα στη Συρία και έφθασε στην Αλβανία συνελήφθη από την αστυνομία.


Μια πηγή της εισαγγελίας δήλωσε στο Report TV ότι πρόκειται για ένα άτομο 35 ετών που εισήλθε στην Αλβανία πριν από δύο ημέρες με μια ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να μεταβεί σε χώρες της ΕΕ.


Αυτό το άτομο δεν διέθετε κανένα μέσο αναγνώρισης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που παρέσχε η Υπηρεσία Πληροφοριών του Κράτους (SHISH), αναγνώρισαν τον ύποπτο τρομοκράτη.


Αμέσως η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο Κλειστό Κέντρο Αλλοδαπών στο Κάρετς τε Σιγιάκουτ.


Αυτό το άτομο, σύμφωνα με πηγές ήταν μέρος μιας τρομοκρατικής ομάδας στη Συρία, στην οποία αγωνίσθηκε, αλλά προσπάθησε να περάσει αναμεμειγμένο με Σύριους πρόσφυγες σε χώρες της ΕΕ, με μια νέα ταυτότητα.


Ο ύποπτος τρομοκράτης ήταν μέρος μιας ομάδας 16 μεταναστών που εντοπίσθηκαν πριν από δύο ημέρες όταν πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή Καπστίτσε –Κρυσταλλοπηγής.



(Στοιχεία από shqiptarja.com, echedoros-a.gr)
Σχόλια