Πρόεδρος Σερβίας: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει χαθεί το Κοσσυφοπέδιο, αλλά θα συνεχίσω τον πόλεμο»

Πρόεδρος Σερβίας: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει χαθεί το Κοσσυφοπέδιο, αλλά θα συνεχίσω τον πόλεμο» Ιούλιος 26, 2018. 22:57 Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι όλοι οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι το Κοσσυφοπέδιο χάθηκε, αλλά θα κάνει τα πάντα για να επανακτηθεί. «Όλοι οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι έχουν χάσει το Κοσσυφοπέδιο, αλλά θα κάνω ό, τι είναι στη δυνατότητα μου για να επιστρέψω αυτά που μπορούν να επανέλθουν και τελικά να μην εμφανισθεί ως πλήρης ήττα ή απώλεια». Πρόσθεσε ότι «αν δω κάτι καλό για τη Σερβία, θα το προωθήσω χωρίς να λάβω υπόψη μου τις συνέπειες». Ο συντάκτης του κειμένου Ντάρκο Χούντελιστ τονίζει ότι ο Βούτσιτς υπερασπίζεται την έννοια με την οποία προσπαθεί να ‘προστατεύσει’ το βορρά του Κοσσυφοπεδίου, αντίστοιχα εκτιμά ότι «το βόρειο Κοσσυφοπέδιο είναι η τελευταία γραμμή άμυνας, και βρίσκεται εδώ και ένα έτος στη διεθνή πολιτική φρασεολογία, συμπεριλαμβανόμενο στη συνολική συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου». Ο Ντάρκο Χούντελιστ υπενθυμίζει ότι συχνά γράφεται ποια είναι έννοια της λεγόμενης ανταλλαγής εδαφών του Βούτσιτς, που είναι η διόρθωση των συνόρων ή όπως λέει ο συντάκτης, η έννοια του συμβιβασμού, μια λέξη που τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται από τον Βούτσιτς κατά κόρον, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα. (Στοιχεία από fmimages.net) --






Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι όλοι οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι το Κοσσυφοπέδιο χάθηκε, αλλά θα κάνει τα πάντα για να επανακτηθεί.


«Όλοι οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι έχουν χάσει το Κοσσυφοπέδιο, αλλά θα κάνω ό, τι είναι στη δυνατότητα μου για να επιστρέψω αυτά που μπορούν να επανέλθουν και τελικά να μην εμφανισθεί ως πλήρης ήττα ή απώλεια».




Πρόσθεσε ότι «αν δω κάτι καλό για τη Σερβία, θα το προωθήσω χωρίς να λάβω υπόψη μου τις συνέπειες».




Ο συντάκτης του κειμένου Ντάρκο Χούντελιστ τονίζει ότι ο Βούτσιτς υπερασπίζεται την έννοια με την οποία προσπαθεί να ‘προστατεύσει’ το βορρά του Κοσσυφοπεδίου, αντίστοιχα εκτιμά ότι «το βόρειο Κοσσυφοπέδιο είναι η τελευταία γραμμή άμυνας, και βρίσκεται εδώ και ένα έτος στη διεθνή πολιτική φρασεολογία, συμπεριλαμβανόμενο στη συνολική συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου».




Ο Ντάρκο Χούντελιστ υπενθυμίζει ότι συχνά γράφεται ποια είναι έννοια της λεγόμενης ανταλλαγής εδαφών του Βούτσιτς, που είναι η διόρθωση των συνόρων ή όπως λέει ο συντάκτης, η έννοια του συμβιβασμού, μια λέξη που τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται από τον Βούτσιτς κατά κόρον, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.




(Στοιχεία από fmimages.net)
The Hellenic Information Team
Σχόλια