Μεσίστιες οι σημαίες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές

Μεσίστιες οι σημαίες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές Με βαθιά οδύνη παρακολουθούν την τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, όπως αναφέρουν στο ψήφισμα που δημοσίευσαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής κοινότητας Καΐρου. Στο εν λόγω ψήφισμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας καταγράφει και πάλι την πρόθεσή του να διατεθεί το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου δωρεάν στη διάθεση πυρόπληκτων για ιατρική περίθαλψη, φιλοξενία και δωρεάν σίτιση. Επίσης, επισημαίνεται η απόφαση να σταλεί επιστολή συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Κοινότητας στην πατρίδα, στις δύσκολες ώρες που περνούν συμπολίτες μας. Τέλος, το ΔΣ ανακοινώνει την απόφασή του να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα τμήματά (γενικά γραφεία, σχολείο, νοσοκομείο) για τρεις ημέρες, σε ένδειξη πένθους για τις ζωές που χάθηκαν.




Με βαθιά οδύνη παρακολουθούν την τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, όπως αναφέρουν στο ψήφισμα που δημοσίευσαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής κοινότητας Καΐρου.

Στο εν λόγω ψήφισμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας καταγράφει και πάλι την πρόθεσή του να διατεθεί το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου δωρεάν στη διάθεση πυρόπληκτων για ιατρική περίθαλψη, φιλοξενία και δωρεάν σίτιση.
Επίσης, επισημαίνεται η απόφαση να σταλεί επιστολή συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Κοινότητας στην πατρίδα, στις δύσκολες ώρες που περνούν συμπολίτες μας.
Τέλος, το ΔΣ ανακοινώνει την απόφασή του να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα τμήματά (γενικά γραφεία, σχολείο, νοσοκομείο) για τρεις ημέρες, σε ένδειξη πένθους για τις ζωές που χάθηκαν.

thesecretrealtruth.blogspot.com
Σχόλια