Σκόπια: Μητροπολίτης καλεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα για το όνομα

Σκόπια: Μητροπολίτης καλεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα για το όνομα Ιούλιος 29, 2018. 23:30 «Το μέλος της Ιεράς Συνόδου της (σχισματικής) ‘Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας', ο μητροπολίτης της Ποβαρντάριε, Αγκάταγκελ (Αγαθάγγελος) σε ανοικτή επιστολή του παροτρύνει τον αρχηγό του αξιωματικής αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE, να μην συμμετέχει στο δημοψήφισμα για το όνομα, το οποίο πρόκειται να αναγγείλει αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ. Ο μητροπολίτης, που δηλώνει οπαδός του VMRO- DPMNE το οποίο όπως λέει αποτελεί συνέχεια του VMRO που ιδρύθηκε πριν από 125 χρόνια, αναφέρει ότι το κόμμα αυτό αποτελεί το θεμέλιο και τον κύριο φορέα του εθνικού αγώνα για δικαιοσύνη και την αλήθεια για τη 'Μακεδονία'. …»Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για το VMRO-DPMNE και εσείς ως πρόεδρος του, πρέπει να δείξετε ότι είστε κληρονόμος του ιστορικού VMRO. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας καθοδηγώ να αρπάξετε τα όπλα και να πάρετε τα βουνά. Αυτός δεν είναι ο σκοπός της επιστολή μου προς εσάς. Αλλά να δείξετε πίστη στη συνέχεια των εθνικών ιδανικών των χιλιάδων γνωστών και άγνωστων αγωνιστών της ‘Μακεδονίας’» Καταλήγει: Από εμένα και όλους τους πιστούς της Μακεδονικής Ορθόδοξης επισκοπής της Κοιλάδας του Βαρδάρη ( Ποβαρντάριε) έχετε την υποστήριξη για να αντέξετε στις πιέσεις των ισχυρών αυτού του κόσμου. (Στοιχεία από republika.mk)




«Το μέλος της Ιεράς Συνόδου της (σχισματικής) ‘Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας', ο μητροπολίτης της Ποβαρντάριε, Αγκάταγκελ (Αγαθάγγελος) σε ανοικτή επιστολή του παροτρύνει τον αρχηγό του αξιωματικής αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE, να μην συμμετέχει στο δημοψήφισμα για το όνομα, το οποίο πρόκειται να αναγγείλει αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ.

Ο μητροπολίτης, που δηλώνει οπαδός του VMRO- DPMNE το οποίο όπως λέει αποτελεί συνέχεια του VMRO που ιδρύθηκε πριν από 125 χρόνια, αναφέρει ότι το κόμμα αυτό αποτελεί το θεμέλιο και τον κύριο φορέα του εθνικού αγώνα για δικαιοσύνη και την αλήθεια για τη 'Μακεδονία'.

…»Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για το VMRO-DPMNE και εσείς ως πρόεδρος του, πρέπει να δείξετε ότι είστε κληρονόμος του ιστορικού VMRO. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας καθοδηγώ να αρπάξετε τα όπλα και να πάρετε τα βουνά. Αυτός δεν είναι ο σκοπός της επιστολή μου προς εσάς. Αλλά να δείξετε πίστη στη συνέχεια των εθνικών ιδανικών των χιλιάδων γνωστών και άγνωστων αγωνιστών της ‘Μακεδονίας’»

Καταλήγει:

Από εμένα και όλους τους πιστούς της Μακεδονικής Ορθόδοξης επισκοπής της Κοιλάδας του Βαρδάρη ( Ποβαρντάριε) έχετε την υποστήριξη για να αντέξετε στις πιέσεις των ισχυρών αυτού του κόσμου.

(Στοιχεία από republika.mk)

The Hellenic Information Team
Σχόλια