Σκόπια: Το Κοινοβούλιο αποφάσισε για το δημοψήφισμα

Σκόπια: Το Κοινοβούλιο αποφάσισε για το δημοψήφισμα Το Κοινοβούλιο των Σκοπίων με 68 ψήφους υπέρ και χωρίς ‘κατά’ ή ‘αποχές’ αποφάσισε να διεξαχθεί δημοψήφισμα στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 για το όνομα και αυτό θα είναι συμβουλευτικό. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα όταν ο βουλευτής της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE εξέφρασε τη θέση του κόμματος ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ανακριβές, σύνθετο και χειραγωγεί το λαό. Με το συμβουλευτικό δημοψήφισμα, είπε δίνεται η ευκαιρία να ερμηνευθεί το αποτέλεσμα όπως η κυβέρνηση επιθυμεί. (Στοιχεία από kanal5.com.mk)





Το Κοινοβούλιο των Σκοπίων με 68 ψήφους υπέρ και χωρίς ‘κατά’ ή ‘αποχές’ αποφάσισε να διεξαχθεί δημοψήφισμα στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 για το όνομα και αυτό θα είναι συμβουλευτικό.


Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα όταν ο βουλευτής της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE εξέφρασε τη θέση του κόμματος ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ανακριβές, σύνθετο και χειραγωγεί το λαό.


Με το συμβουλευτικό δημοψήφισμα, είπε δίνεται η ευκαιρία να ερμηνευθεί το αποτέλεσμα όπως η κυβέρνηση επιθυμεί.

(Στοιχεία από kanal5.com.mk)
The Hellenic Information Team
Σχόλια