Αδ. Γεωργιάδης: Αναβαθμίσατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπάλληλο που έκανε εξόρυξη bitcoin

Αδ. Γεωργιάδης: Αναβαθμίσατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπάλληλο που έκανε εξόρυξη bitcoin "Μιλάμε για τον άνθρωπο που έτρεψε διαφήμιση στο διαδίκτυο και ζητούσε να επενδύσουν 1000 ευρώ ετησίως με απόδοση 30% τόκο. " Σε πρωτοφανή καταγγελία για υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίοι έβαλαν ενεργοβόρα σε ρεύμα μηχανήματα σε εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Βάρη, τα οποία χρησιμοποιούσαν για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων (και συγκεκριμένα bitcoin) προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. "Έκαιγαν οι τοίχοι από την χρήση αυτών των μηχανημάτων, έτσι το κατάλαβαν οι ηλεκτρολόγοι", είπε ο κ. Γεωργιάδης "φοβήθηκαν ότι θα πιάσει φωτιά το κτίριο. Κι αυτός συνέβαινε επί τρεις μήνες. Δεν το κατάλαβε αυτό ο επιμελής Διοικητής σας ο κ. Ρόζενμπεργκ;", ανέφερε. Όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ "απογοητεύτηκα που σήμερα δεν βρίσκεται εδώ ο κ. Πολάκης, ο οποίος λέει πως θα μας στείλει φυλακή. Πιστεύετε κι εσείς πως αν μας πάτε φυλακή θα κερδίσετε τις εκλογές; Που είναι να απαντήσει για το ΚΕΕΛΠΝΟ;". Capital




"Μιλάμε για τον άνθρωπο που έτρεψε διαφήμιση
στο διαδίκτυο και ζητούσε να επενδύσουν 1000 ευρώ
ετησίως με απόδοση 30% τόκο. "

Σε πρωτοφανή καταγγελία για υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίοι έβαλαν ενεργοβόρα σε ρεύμα μηχανήματα σε εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Βάρη, τα οποία χρησιμοποιούσαν για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων (και συγκεκριμένα bitcoin) προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

"Έκαιγαν οι τοίχοι από την χρήση αυτών των μηχανημάτων, έτσι το κατάλαβαν οι ηλεκτρολόγοι", είπε ο κ. Γεωργιάδης "φοβήθηκαν ότι θα πιάσει φωτιά το κτίριο. Κι αυτός συνέβαινε επί τρεις μήνες. Δεν το κατάλαβε αυτό ο επιμελής Διοικητής σας ο κ. 

Ρόζενμπεργκ;", ανέφερε. Όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ "απογοητεύτηκα που σήμερα δεν βρίσκεται εδώ ο κ. Πολάκης, ο οποίος λέει πως θα μας στείλει φυλακή. Πιστεύετε κι εσείς πως αν μας πάτε φυλακή θα κερδίσετε τις εκλογές; Που είναι να απαντήσει για το ΚΕΕΛΠΝΟ;".

Capital
Σχόλια