Κατα τη διαρκεια μιας ληστειας

Κατα τη διαρκεια μιας ληστειας, ο ληστης φωναξε: "Μεινετε ακινητοι. Τα λεφτα ανηκουν στο κρατος. Η ζωη ανηκει σε εσας." Ολοι καθισαν ηρεμοι. Αυτο λεγεται: "ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ", αλλαζοντας τον τροπο που σκεφτεσαι. Οταν οι ληστες γυρισαν σπιτι, ο νεος ληστης ειπε στο παλιο ληστη: "Ας μετρησουμε τα λεφτα". Ο παλιος ληστης του απαντησε: "Μην εισαι χαζος. Ειναι πολλα λεφτα θα μας παρει ωρα να τα μετρησουμε. Το βραδυ στις ειδησεις, θα μας πουν ποσα κλεψαμε." Αυτο λεγεται: "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" Και σημερα η εμπειρια ειναι πιο σημαντικη απο τα διπλωματα. Οταν εφυγαν οι ληστες, στη τραπεζα ο διευθυντης ειπε στον προισταμενο να καλεσει την αστυνομια γρηγορα. Ο προισταμενος του απαντησε: "Περιμενε. Ας παρουμε 10 εκ. απο τη τραπεζα εμεις και ας τα προσθεσουμε στα αλλα 50 που εχουμε καταχραστει απο τη τραπεζα" Αυτο λεγεται: "ΚΟΛΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΜΑ" Να μετατρεπεις μια ασχημη κατασταση προς οφελος σου. Ο προισταμενος ειπε: "θα ηταν ωραια να ειχαμε μια ληστεια καθε μηνα". Αυτο λεγεται: "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ". Η προσωπικη ευτυχια ειναι πιο σημαντικη απο την δουλεια. Την επομενη μερα οι ειδησεις ανεφεραν πως απο τη τραπεζα κλαπηκαν 80 εκ. Οι ληστες μετρησαν τα λεφτα ομως και ειχαν κλεψει μονο 20 εκ. Και εκνευριστηκαν γιατι αυτοι ρισκαραν τις ζωες τους για 20 εκ.. ενω ο διευθυντης με το προισταμενο εκλεψαν 60 εκ. Μαλλον ειναι καλυτερο να εισαι μορφωμενος παρα ενας κλεφτης. Αυτο λεγεται: "Η ΓΝΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ" Ο προισταμενος ηταν χαρουμενος γιατι οτι δηλωσε στη ληστεια, καλυφθηκε απο την ασφαλεια και το κρατος. Αυτο λεγεται: "ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ" Οποτε.. Ποιοι ειναι οι "πραγματικοι" κλεφτες?


Κατα τη διαρκεια μιας ληστειας, ο ληστης φωναξε: "Μεινετε ακινητοι. Τα λεφτα ανηκουν στο κρατος. Η ζωη ανηκει σε εσας."
Ολοι καθισαν ηρεμοι. Αυτο λεγεται:
"ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ",
αλλαζοντας τον τροπο που σκεφτεσαι.


Οταν οι ληστες γυρισαν σπιτι, ο νεος ληστης ειπε στο παλιο ληστη: "Ας μετρησουμε τα λεφτα".
Ο παλιος ληστης του απαντησε: "Μην εισαι χαζος. Ειναι πολλα λεφτα θα μας παρει ωρα να τα μετρησουμε. Το βραδυ στις ειδησεις, θα μας πουν ποσα κλεψαμε."
Αυτο λεγεται:
"ΕΜΠΕΙΡΙΑ"
Και σημερα η εμπειρια ειναι πιο σημαντικη απο τα διπλωματα.

Οταν εφυγαν οι ληστες, στη τραπεζα ο διευθυντης ειπε στον προισταμενο να καλεσει την αστυνομια γρηγορα. Ο προισταμενος του απαντησε: "Περιμενε. Ας παρουμε 10 εκ. απο τη τραπεζα εμεις και ας τα προσθεσουμε στα αλλα 50 που εχουμε καταχραστει απο τη τραπεζα"
Αυτο λεγεται:
"ΚΟΛΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΜΑ"
Να μετατρεπεις μια ασχημη κατασταση προς οφελος σου.

Ο προισταμενος ειπε: "θα ηταν ωραια να ειχαμε μια ληστεια καθε μηνα".
Αυτο λεγεται:
"ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ".
Η προσωπικη ευτυχια ειναι πιο σημαντικη απο την δουλεια.

Την επομενη μερα οι ειδησεις ανεφεραν πως απο τη τραπεζα κλαπηκαν 80 εκ. Οι ληστες μετρησαν τα λεφτα ομως και ειχαν κλεψει μονο 20 εκ. Και εκνευριστηκαν γιατι αυτοι ρισκαραν τις ζωες τους για 20 εκ.. ενω ο διευθυντης με το προισταμενο εκλεψαν 60 εκ. Μαλλον ειναι καλυτερο να εισαι μορφωμενος παρα ενας κλεφτης.
Αυτο λεγεται:
"Η ΓΝΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ"

Ο προισταμενος ηταν χαρουμενος γιατι οτι δηλωσε στη ληστεια, καλυφθηκε απο την ασφαλεια και το κρατος.
Αυτο λεγεται:
"ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ"

Οποτε.. Ποιοι ειναι οι "πραγματικοι" κλεφτες?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1871374759607170&id=650802804997711

Σχόλια