Ένας χάρτης της Ευρώπης παραθέτει τις μεγάλες απορίες που έχουν οι χρήστες του Google Search για την κάθε χώρα

Έναν διαφορετικό χάρτη… έφτιαξε ένας τσέχος χαρτογράφος. Ο 29χρονος Jakub Marian, δημιούργησε έναν χάρτη που δείχνει τις κορυφαίες αναζητήσεις για την ερώτηση «Γιατί …»; για κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Έστησε την έρευνά του σαν να χρησιμοποιεί την αναζήτηση του google κάποιος στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο του 2018, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα ψάξουν οι Αμερικανοί. Όπως θα δεις, κάποιες ερωτήσεις είναι αναμενόμενες. Όπως το «Γιατί ήθελαν να αφήσουν την ΕΕ;» το οποίο Googlαρίστηκε για τη Βρετανία. Όσο για την Ελλάδα; «Γιατί είχε κράτη- πολιτείες;» Ίσως αναφερόμενοι στην Αρχαία Ελλάδα; Δείτε όλο τον χάρτη παρακάτω.


Έναν διαφορετικό χάρτη… έφτιαξε ένας τσέχος χαρτογράφος. Ο 29χρονος Jakub Marian, δημιούργησε έναν χάρτη που δείχνει τις κορυφαίες αναζητήσεις για την ερώτηση «Γιατί …»; για κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Έστησε την έρευνά του σαν να χρησιμοποιεί την αναζήτηση του google κάποιος στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο του 2018, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα ψάξουν οι Αμερικανοί.

Όπως θα δεις, κάποιες ερωτήσεις είναι αναμενόμενες. Όπως το «Γιατί ήθελαν να αφήσουν την ΕΕ;» το οποίο Googlαρίστηκε για τη Βρετανία. Όσο για την Ελλάδα; «Γιατί είχε κράτη- πολιτείες;» Ίσως αναφερόμενοι στην Αρχαία Ελλάδα; Δείτε όλο τον χάρτη παρακάτω.



itspossible.gr
Σχόλια