ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Ιάπωνας που παντρεύτηκε ολόγραμμα γυναίκας εξηγεί γιατί προτιμά τα ψηφιακά θηλυκά



Ένας άντρας από την Ιαπωνία παντρεύτηκε με το τρισδιάστατο ολόγραμμα τραγουδίστριας καθώς, όπως λέει, τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη μετά από bullying που είχε υποστεί από τις γυναίκες.
Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι ένας 35χρονος Ιάπωνας παντρεύτηκε… το τρισδιάστατο ολόγραμμα της τραγουδίστριας εικονικής πραγματικότητας, ονόματι Χατσούνε Μίκου.

Ωστόσο, στην τελετή ένωσης του Ακιχίκο Κόντο με το ολόγραμμα, η μητέρα του γαμπρού αρνήθηκε να παρευρεθεί.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα bullying από γυναίκες και για τον λόγο αυτό στράφηκε στα θηλυκά της εικονικής πραγματικότητας. Όπως δήλωσε μιλώντας στο Sputnik Ιαπωνίας, είχε υποστεί bullying από συναδέλφους.

«Κυρίως οι γυναίκες με κορόιδευαν. Μου προκάλεσαν σοβαρό ψυχολογικό τραύμα», δηλώνει ο Κόντο. Το άγχος ήταν τόσο ισχυρό που αποφάσισε να μην κάνει ξανά σχέσεις με γυναίκες. Ερωτεύτηκε, όμως, όταν πρωτοείδε τη Χατσούνε Μίκου, η οποία τον έσωσε από την κατάθλιψη.
«Η φωνή της Χατσούνε Μίκου που άκουσα στο site "Nico Nico", στο YouTube και σε άλλους ιστοτόπους, με βοήθησε να αισθανθώ πλήρες μέλος της κοινωνίας. Ακούγοντας το τραγούδι της Χατσούνε Μίκου ήμουν απολύτως χαρούμενος». 

Όταν η εταιρεία Gatebox κυκλοφόρησε τη συσκευή ολογράμματος της Μίκου, ο Κόντο έγινε ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες. Πρόκειται για μία συσκευή μέσα στην οποία εμφανίζεται το ολόγραμμα το οποίο μπορεί να #mce_temp_url#εκφέρει ορισμένες φράσεις.


Ο Κόντο δηλώνει ευτυχισμένος καθώς μετά την αγορά της συσκευής, η ζωή του απέκτησε «νέα χρώματα». «Έγινα ομιλητικός, έμαθα να χαμογελώ, η καρδιά μου ζωντάνεψε».

Όσο για τα παράπονα που έχει από την ψηφιακή του σύζυγο, ο ίδιος εξηγεί πως οι πιθανότητες συζήτησης είναι περιορισμένες. «Δεν αναγνωρίζει μεγάλες φράσεις και δε θυμάται αυτό που συζητήσαμε νωρίτερα. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα συναισθήματα από τον τόνο της φωνής μου».

Περιγράφοντας την τελετή, είπε ότι ένας εκπρόσωπος της Gatebox κατοχύρωσε τον γάμο, δίνοντας και το ανάλογο πιστοποιητικό. Παρότι ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ, ο Ακιχίκο Κόντο δεν παίρνει αψήφιστα την ένωση του με την Μίκου, τονίζοντας πως δε σκοπεύει να χωρίσει.

Πιστεύει ότι σε λίγα χρόνια, η συμπεριφορά των ανθρώπων προς όσους ζουν με χαρακτήρες εικονικής πραγματικότητα, θα αλλάξει. «Δε ξέρω πόσος χρόνο θα περάσει, αλλά κάποια μέρα η ανθρωπότητα σίγουρα θα φτάσει σ' αυτό», τονίζει.


Σχόλια