Αργολίδα: Κτηνοτρόφοι βρήκαν νεκρά τα πρόβατά τους: «Είναι λες και τους ήπιαν το ...αίμα» ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος και απόγνωση για κτηνοτρόφους στο Ναύπλιο - Δεύτερο κρούσμα με νεκρά πρόβατα από επίθεση άγριων ζώων (βίντεο) Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο καθώς μέσα σε λίγες ημέρες ακόμα ένα περιστατικό με νεκρά αμνοερίφια σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής. Οι πρώτες εκτιμήσεις από το προηγούμενο περιστατικό που έκαναν λόγο για άγρια σκυλιά φαίνεται να μην ευσταθεί καθώς πλέον τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα άγρια ζώα, χωρίς ακόμα να μπορούν να τα προσδιορίσουν ακριβώς, είναι πανομοιότυπα με όλα τα άτυχα πρόβατα να έχουν δεχθεί επίθεση στο λαιμό κάτω από το σαγόνι. Αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα των νεκρών αιγοπροβάτων του βρέθηκε ακόμη ένας αγρότης σήμερα Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 σε αγροτική τοποθεσία των Λευκακίων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Το νέο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου και είναι το δεύτερο μέσα σε μια εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή . Τα πεινασμένα ζώα κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στην περίφραξη του ποιμνιοστασίου και να επιτεθούν στα ανυπεράσπιστα αιγοπρόβατα, κατασπαράζοντάς τα. Όταν οι ιδιοκτήτες επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί για να δουν τα ζώα ,αντίκρισαν σκηνές φρίκης με πέντε κατσίκια και πρόβατα νεκρά και άλλα τραυματισμένα. Οι κτηνοτρόφοι της περιοχή ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο από τις υπηρεσίες και να εντοπιστούν οι άγριοι εισβολείς που επιτίθενται στα αιγοπρόβατα. Οι αγρότες ισχυρίζονται πως τα ζώα αυτά που επιτέθηκαν στα αιγοπρόβατα δεν μπορεί να είναι σκυλιά αλλά κάτι άλλο που ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν, ενώ εντόπισαν και τα ίχνη τους σε σημείο όπου έγινε η εισβολή στο ποιμνιοστάσιο




Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο καθώς μέσα σε λίγες ημέρες ακόμα ένα περιστατικό με νεκρά αμνοερίφια σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής.



Οι πρώτες εκτιμήσεις από το προηγούμενο περιστατικό που έκαναν λόγο για άγρια σκυλιά φαίνεται να μην ευσταθεί καθώς πλέον τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα άγρια ζώα, χωρίς ακόμα να μπορούν να τα προσδιορίσουν ακριβώς, είναι πανομοιότυπα με όλα τα άτυχα πρόβατα να έχουν δεχθεί επίθεση στο λαιμό κάτω από το σαγόνι.




Αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα των νεκρών αιγοπροβάτων του βρέθηκε ακόμη ένας αγρότης σήμερα Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 σε αγροτική τοποθεσία των Λευκακίων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα.




Το νέο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου και είναι το δεύτερο μέσα σε μια εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή .



Τα πεινασμένα ζώα κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στην περίφραξη του ποιμνιοστασίου και να επιτεθούν στα ανυπεράσπιστα αιγοπρόβατα, κατασπαράζοντάς τα. 



Όταν οι ιδιοκτήτες επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί για να δουν τα ζώα ,αντίκρισαν σκηνές φρίκης με πέντε κατσίκια και πρόβατα νεκρά και άλλα τραυματισμένα. 




Οι κτηνοτρόφοι της περιοχή ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο από τις υπηρεσίες και να εντοπιστούν οι άγριοι εισβολείς που επιτίθενται στα αιγοπρόβατα. 



Οι αγρότες ισχυρίζονται πως τα ζώα αυτά που επιτέθηκαν στα αιγοπρόβατα δεν μπορεί να είναι σκυλιά αλλά κάτι άλλο που ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν, ενώ εντόπισαν και τα ίχνη τους σε σημείο όπου έγινε η εισβολή στο ποιμνιοστάσιο
Σχόλια