KΟΜΗΤΕΣ-ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ (TΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ- 2K)

KΟΜΗΤΕΣ-ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ (TΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ- 2K) ΕΙΚΟΝΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Κομήτες - Οι κομιστές των αλλαγών. Ακολουθώντας στον χρόνο,την πορεία των "ουράνιων επισκεπτών" που με τις απρόσμενες εμφανίσεις τους προκαλούσαν εντυπωσιασμό,δέος, αλλά και αναταραχή, σε μια ανθρωπότητα που πίστευε ότι ο έναστρος ουρανός ήταν ένα υπερφυσικό βασίλειο που κατοικούταν από πανίσχυρους θεούς οι οποίοι επηρεάζουν το πεπρωμένο των ανθρώπων. Η απρόσμενη εμφάνιση και αποχώρηση τους, προκαλούσε τόσο πολύ το αίσθημα του φόβου ,που θεωρήθηκαν από τα πιο δυσοίωνα σώματα του ουράνιου θόλου και συνδέθηκαν από τα βάθη της προϊστορίας ακόμη, με πολέμους,αρρώστιες, σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές,θανάτους βασιλέων εως και προάγγελοι του τέλους του κόσμου. Πολλές φορές οι εμφανίσεις τους ήταν ικανές να αλλάξουν ακόμη και το ρου της ιστορίας! Βασισμένη σε κείμενο του συγγραφέα Έρικ Σμυρναίου. Επιμέλεια,συμπληρωματικές πληροφορίες-βίντεο δημιουργία:Βισάλτης Διάρκεια:20' Παραγωγή:www.visaltis.net -Visaltis Documentary ©2017



ΕΙΚΟΝΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Κομήτες - Οι κομιστές των αλλαγών. Ακολουθώντας στον χρόνο,την πορεία των "ουράνιων επισκεπτών" που με τις απρόσμενες εμφανίσεις τους προκαλούσαν εντυπωσιασμό,δέος, αλλά και αναταραχή, σε μια ανθρωπότητα που πίστευε ότι ο έναστρος ουρανός ήταν ένα υπερφυσικό βασίλειο που κατοικούταν από πανίσχυρους θεούς οι οποίοι επηρεάζουν το πεπρωμένο των ανθρώπων.

Η απρόσμενη εμφάνιση και αποχώρηση τους, προκαλούσε τόσο πολύ το αίσθημα του φόβου ,που θεωρήθηκαν από τα πιο δυσοίωνα σώματα του ουράνιου θόλου και συνδέθηκαν από τα βάθη της προϊστορίας ακόμη, με πολέμους,αρρώστιες, σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές,θανάτους βασιλέων εως και προάγγελοι του τέλους του κόσμου.

 

Πολλές φορές οι εμφανίσεις τους ήταν ικανές να αλλάξουν ακόμη και το ρου της ιστορίας!

Βασισμένη σε κείμενο του συγγραφέα Έρικ Σμυρναίου.

Επιμέλεια,συμπληρωματικές πληροφορίες-βίντεο δημιουργία:Βισάλτης
Διάρκεια:20'
Παραγωγή:www.visaltis.net -Visaltis Documentary ©2017
Σχόλια