Εξαιρετικό ενδιαφέρον και από τις ΗΠΑ για την αποκάλυψη των Anonymous

Εξαιρετικό ενδιαφέρον και από τις ΗΠΑ για την αποκάλυψη των Anonymous Η αποκάλυψη του Ντοκουμέντο για δημοσιογράφους που ενδεχομένως να σχετίζονται με βρετανικές υπηρεσίες, φαίνεται ότι προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Λίγες ημέρες πριν υπήρξε κατάθεση – φωτιά στο Κογκρέσο με στοιχεία τα οποία έχουν δώσει νέα διάσταση στην έρευνα για την φημολογία της ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η όλη έρευνα ξεκίνησε με την στοχοποίηση συμβούλου του προέδρου Τραμπ κατά την προεκλογική εκστρατεία από βρετανικές μυστικές υπηρεσίες! Μάλιστα, άτομα σχετιζόμενα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες προσέγγισαν τον σύμβουλο του Τραμπ παριστάνοντας τους ρώσους πράκτορες, Δίνοντας έτσι το έναυσμα και την δικαιολογία για την παρακολούθηση όλων των συμβούλων της προεκλογικής εκστρατείας που υποψηφίου τότε Τραμπ από την κυβέρνηση Ομπάμα! Τα άτομα μάλιστα αυτά παρότι δεν είχαν καμία σχέση με τη Ρωσία, στο περιβοητο έγγραφο το οποίο ο Τραμπ επιμένει ότι πρέπει να βγει στην δημοσιότητα, αναφέρονται ως ρώσοι πράκτορες! Στην προσπάθεια στοιχειοθέτησης λοιπόν τις δήθεν ρωσικής εμπλοκής, συμμετείχαν και αρθρογράφοι ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να γράφουν τερατολογίες ότι δήθεν ο Πάνος Καμμένος έφερε σε επαφή τον Τραμπ με τον Πούτιν. Περιέργως όμως αυτές οι τερατολογίες τους βρήκαν στέγη σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες. Μαζί με άλλες θεωρίες συνωμοσίας αντισημιτών ελλήνων πολιτικών. Σήμερα λοιπόν, ανάμεσα στα ονόματα που αποκαλύπτει η εφημερίδα ντοκουμέντο, συγκαταλέγονται πρόσωπα τα οποία πρωτοστάτησαν σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας που είχαν τελικό στόχο τον πρόεδρο Τραμπ και όχι τον Πάνο Καμμένο. Σε συνδυασμό λοιπόν με τα στοιχεία που θέλουν τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να είχαν εμπλακεί ενεργά με δόλιο τρόπο υπέρ της Κλίντον, παριστάνοντας ακόμα και τους ρώσους πράκτορες απέναντι σε στελέχη της καμπάνιας του υποψηφίου Τραμπ, αυτή η νέα αποκάλυψη για πρόσωπα που σχετίζονται με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και διέδιδαν ψεύδη μέσω αρθρογραφίας στην Ελλάδα προσπαθώντας να εμπλέξουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, στοχοποιώντας όμως στην ουσία πάλι τον πρόεδρο Τραμπ, ενσωματώνεται άμεσα στο νέο σκέλος έρευνας των αμερικανικών αρχών. Το οποίο, εάν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε ένα σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το Watergate.




Η αποκάλυψη του Ντοκουμέντο για δημοσιογράφους που ενδεχομένως να σχετίζονται με βρετανικές υπηρεσίες, φαίνεται ότι προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Λίγες ημέρες πριν υπήρξε κατάθεση – φωτιά στο Κογκρέσο με στοιχεία τα οποία έχουν δώσει νέα διάσταση στην έρευνα για την φημολογία της ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η όλη έρευνα ξεκίνησε με την στοχοποίηση συμβούλου του προέδρου Τραμπ κατά την προεκλογική εκστρατεία από βρετανικές μυστικές υπηρεσίες! Μάλιστα, άτομα σχετιζόμενα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες


προσέγγισαν τον σύμβουλο του Τραμπ παριστάνοντας τους ρώσους πράκτορες, Δίνοντας έτσι το έναυσμα και την δικαιολογία για την παρακολούθηση όλων των συμβούλων της προεκλογικής εκστρατείας που υποψηφίου τότε Τραμπ από την κυβέρνηση Ομπάμα! Τα άτομα μάλιστα αυτά παρότι δεν είχαν καμία σχέση με τη Ρωσία, στο περιβοητο έγγραφο το οποίο ο Τραμπ επιμένει ότι πρέπει να βγει στην δημοσιότητα, αναφέρονται ως ρώσοι πράκτορες!
Στην προσπάθεια στοιχειοθέτησης λοιπόν τις δήθεν ρωσικής εμπλοκής, συμμετείχαν και αρθρογράφοι ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να γράφουν τερατολογίες ότι δήθεν ο Πάνος Καμμένος έφερε σε επαφή τον Τραμπ με τον Πούτιν. Περιέργως όμως αυτές οι τερατολογίες τους βρήκαν στέγη σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες. Μαζί με άλλες θεωρίες συνωμοσίας αντισημιτών ελλήνων πολιτικών. Σήμερα λοιπόν, ανάμεσα στα ονόματα που αποκαλύπτει η εφημερίδα ντοκουμέντο, συγκαταλέγονται πρόσωπα τα οποία πρωτοστάτησαν σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας που είχαν τελικό στόχο τον πρόεδρο Τραμπ και όχι τον Πάνο Καμμένο.
Σε συνδυασμό λοιπόν με τα στοιχεία που θέλουν τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να είχαν εμπλακεί ενεργά με δόλιο τρόπο υπέρ της Κλίντον, παριστάνοντας ακόμα και τους ρώσους πράκτορες απέναντι σε στελέχη της καμπάνιας του υποψηφίου Τραμπ, αυτή η νέα αποκάλυψη για πρόσωπα που σχετίζονται με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και διέδιδαν ψεύδη μέσω αρθρογραφίας στην Ελλάδα προσπαθώντας να εμπλέξουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, στοχοποιώντας όμως στην ουσία πάλι τον πρόεδρο Τραμπ, ενσωματώνεται άμεσα στο νέο σκέλος έρευνας των αμερικανικών αρχών. Το οποίο, εάν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε ένα σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το Watergate.

olympia.gr
Σχόλια