Ο πόλεμος της πληροφορίας!

Ο π ό λ ε μ ο ς της πληροφορίας! Η πληροφορία που σας μεταφέρω, προέρχεται από πηγή μου στο εξωτερικό. Οι αντιδράσεις που έχουν ξεσηκωθεί στο ελληνικό διαδίκτυο εναντίον της τουρκικής εισβολής σε συνδυασμό με την προβολή του ηρωϊσμού των Κούρδων, έχουν ενοχλήσει την τουρκική πλευρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να δημιουργούν προβλήματα σε σελίδες, προφίλ και ιστολόγια (κυρίως στα τελευταία) είτε με το γίνουν μαζικές αναφορές προκειμένου να χτυπήσει ο αλγόριθμος τους facebook είτε με το να αναφέρονται ως spam κάποιοι σύνδεσμοι. Ήδη από το αποτυχημένο πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016 κι έπειτα ο Ερντογάν είχε ενεργοποιήσει ειδική υπηρεσία που παρακολουθούσε το ελληνικό διαδίκτυο προκειμένου να γνωρίζει τις αντιδράσεις και πολλά από τα στοιχεία αυτά συγκεντρώνονταν για ευνόητους λόγους από την ΜΙΤ. Η τακτική αυτή δεν είναι καινούργια. Εκτός από τους Αμερικάνους, την χρησιμοποιούν οι Ρώσοι, οι Ισραηλινοί και οι Κινέζοι (στους τελευταίους υπάρχουν και extra συστήματα που έχουν να κάνουν με πιστοποίηση και αναγνώριση προσώπου μέσα από κάμερες όταν ο χρήστης συγκεκριμένων αναρτήσεων συλλαμβάνεται από κάμερες ασφαλείας- για τους γνώστες πρόκειται για το China’s all-seeing ‘Sharp Eyes’). Για να επιστρέψουμε όμως στην τακτική των Τούρκων, οι οποίοι ήδη στην περιοχή γύρω από το Άφριν έχουν κόψει όλα τα σήματα, να σας πω, ότι τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως κάποιες ιστοσελίδες που στηρίζουν τους Κούρδους να έχουν προβλήματα στο διαδίκτυο. Ο λόγος να μην κερδίσουν στη συνείδηση των δυτικών οι Κούρδοι τον πόλεμο και να μη δημιουργηθεί διεθνής κατακραυγή (έχουν ήδη γίνει και τα δυο). Ο Ερντογάν έχει δώσει εντολή άπαντες να αντιμετωπίσουν την τουρκική εισβολή στη Συρία ως θέμα ύψιστης εθνικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό, είδαμε και τις αντιδράσεις των Τούρκων αθλητών που, είτε ηθελημένα είτε υποχρεωτικά, προχώρησαν σε στρατιωτικό χαιρετισμό... Γιώτα Χουλιάρα #geopolitics_and_daily_news https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/o_15.html "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




Η πληροφορία που σας μεταφέρω, προέρχεται από πηγή μου στο εξωτερικό.
Οι αντιδράσεις που έχουν ξεσηκωθεί στο ελληνικό διαδίκτυο εναντίον της τουρκικής εισβολής σε συνδυασμό με την προβολή του ηρωϊσμού των Κούρδων, έχουν ενοχλήσει την τουρκική πλευρά.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να δημιουργούν προβλήματα σε σελίδες, προφίλ και ιστολόγια (κυρίως στα τελευταία) είτε με το γίνουν μαζικές αναφορές προκειμένου να χτυπήσει ο αλγόριθμος τους facebook είτε με το να αναφέρονται ως spam κάποιοι σύνδεσμοι.

Ήδη από το αποτυχημένο πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016 κι έπειτα ο Ερντογάν είχε ενεργοποιήσει ειδική υπηρεσία που παρακολουθούσε το ελληνικό διαδίκτυο προκειμένου να γνωρίζει τις αντιδράσεις και πολλά από τα στοιχεία αυτά συγκεντρώνονταν για ευνόητους λόγους από την ΜΙΤ.

Η τακτική αυτή δεν είναι καινούργια.

Εκτός από τους Αμερικάνους, την χρησιμοποιούν οι Ρώσοι, οι Ισραηλινοί και οι Κινέζοι (στους τελευταίους υπάρχουν και extra συστήματα που έχουν να κάνουν με πιστοποίηση και αναγνώριση προσώπου μέσα από κάμερες όταν ο χρήστης συγκεκριμένων αναρτήσεων συλλαμβάνεται από κάμερες ασφαλείας- για τους γνώστες πρόκειται για το China’s all-seeing ‘Sharp Eyes’).

Για να επιστρέψουμε όμως στην τακτική των Τούρκων, οι οποίοι ήδη στην περιοχή γύρω από το Άφριν έχουν κόψει όλα τα σήματα, να σας πω, ότι τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως κάποιες ιστοσελίδες που στηρίζουν τους Κούρδους να έχουν προβλήματα στο διαδίκτυο.

Ο λόγος να μην κερδίσουν στη συνείδηση των δυτικών οι Κούρδοι τον πόλεμο και να μη δημιουργηθεί διεθνής κατακραυγή (έχουν ήδη γίνει και τα δυο).

Ο Ερντογάν έχει δώσει εντολή άπαντες να αντιμετωπίσουν την τουρκική εισβολή στη Συρία ως θέμα ύψιστης εθνικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό, είδαμε και τις αντιδράσεις των Τούρκων αθλητών που, είτε ηθελημένα είτε υποχρεωτικά, προχώρησαν σε στρατιωτικό χαιρετισμό...

Γιώτα Χουλιάρα

#geopolitics_and_daily_news

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/o_15.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Σχόλια