Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση μιας έντονης ανωμαλίας στο ουρανό της Ρωσίας (Βίντεο)

ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ; Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση μιας έντονης ανωμαλίας στο ουρανό της Ρωσίας (Βίντεο).Πυρηνική "Sickle": Η μισή Ρωσία φοβάται UFO - αυτό είναι το Υπουργείο Άμυνας βιώνει τρομερά όπλα (+ PHOTO, VIDEO) Την Πέμπτη το βράδυ, οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Ρωσίας είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έμοιαζε με μια «μέδουσα», με ένα στρογγυλό «σώμα» και μια μακριά ουρά. Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο αναφέρεται σε κατοίκους εκατοντάδων πόλεων που ζουν σε Αστραχάν, Τσελιάμπινσκ, Σαμάρα, Σβερντλόφσκ, Πένζα, Τίουμεν, Ομσκ, Κουργκάν, Νοβοσιμπίρσκ και άλλες περιοχές. Επίσης, το αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τα εδάφη του Κρασνοντάρ και του Περμ, πάνω από τις δημοκρατίες της Αδγέας, του Νταγκεστάν και της Ουδμουρίας. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το "μη αναγνωρισμένο αντικείμενο" έχει μια απόλυτα χερσαία προέλευση. Στην περιοχή Astrakhan, η σειρά καύσης Kapustin Yar ξεκίνησε το διηπειρωτικό βαλλιστικό βλήμα RS-12M Topol (ICBM) (ταξινόμηση NATO - Sickle, Eng. - Sickle). Από το 2003, έχουν πραγματοποιηθεί επτά παρόμοιες εκτοξεύσεις στη Ρωσία, έξι από τις οποίες ήταν επιτυχείς. Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 η "Ρωσική Άνοιξη" έγραψε ήδη για μια παρόμοια πτήση με ρουκέτες , στην οποία έγιναν μάρτυρες εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα. https://rusvesna.su/news/1574962626 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com



ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ; Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση μιας έντονης ανωμαλίας στο ουρανό της Ρωσίας (Βίντεο).Πυρηνική "Sickle": Η μισή Ρωσία φοβάται UFO - αυτό είναι το Υπουργείο Άμυνας βιώνει τρομερά όπλα (+ PHOTO, VIDEO)

Την Πέμπτη το βράδυ, οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Ρωσίας είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έμοιαζε με μια «μέδουσα», με ένα στρογγυλό «σώμα» και μια μακριά ουρά.

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο αναφέρεται σε κατοίκους εκατοντάδων πόλεων που ζουν σε Αστραχάν, Τσελιάμπινσκ, Σαμάρα, Σβερντλόφσκ, Πένζα, Τίουμεν, Ομσκ, Κουργκάν, Νοβοσιμπίρσκ και άλλες περιοχές. Επίσης, το αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τα εδάφη του Κρασνοντάρ και του Περμ, πάνω από τις δημοκρατίες της Αδγέας, του Νταγκεστάν και της Ουδμουρίας.



Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το "μη αναγνωρισμένο αντικείμενο" έχει μια απόλυτα χερσαία προέλευση.
Στην περιοχή Astrakhan, η σειρά καύσης Kapustin Yar ξεκίνησε το διηπειρωτικό βαλλιστικό βλήμα RS-12M Topol (ICBM) (ταξινόμηση NATO - Sickle, Eng. - Sickle).


Από το 2003, έχουν πραγματοποιηθεί επτά παρόμοιες εκτοξεύσεις στη Ρωσία, έξι από τις οποίες ήταν επιτυχείς.



Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 η "Ρωσική Άνοιξη" έγραψε ήδη για μια παρόμοια πτήση με ρουκέτες , στην οποία έγιναν μάρτυρες εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα.








https://rusvesna.su/news/1574962626
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com
Σχόλια