Σουδάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος – Τουλάχιστον 15 οι νεκροί

Σουδάν: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος – Τουλάχιστον 15 οι νεκροί Αεροπορική τραγωδία συνέβη στο δυτικό Νταρφούρ, όταν ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη, αφήνοντας τουλάχιστον 15 νεκρούς. Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από την συντριβή ενός μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους σήμερα στο δυτικό Νταρφούρ, μετά την απογείωσή του από μια στρατιωτική βάση που ανήκει στο Σουδάν, ανέφεραν ένας ανώτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και κάτοικοι της περιοχής. Η βάση βρίσκεται στην ελ Γκενέινα, πρωτεύουσα του Δυτικού Νταρφούρ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο έχει καταστεί θέατρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ εθνοτικών ομάδων τις προηγούμενες ημέρες. Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Alarabiya τόνισε ότι ανάμεσά στους 15 νεκρούς συγκαταλέγονται τρεις δικαστικοί αξιωματούχοι και πιθανώς ένας αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Σίτισης. Μια πηγή του αεροδρομίου τόνισε ότι στο αεροσκάφος Antonov 12, ρωσικής κατασκευής,Β επέβαιναν περίπου 20 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία μέλη του πληρώματος, και πως όλοι έχασαν την ζωή τους. Στην πόλη παρατηρείται έντονη στρατιωτική παρουσία, και αυτή την εβδομάδα έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας και οι επισκέψεις ανώτερων αξιωματούχων.






Αεροπορική τραγωδία συνέβη στο δυτικό Νταρφούρ, όταν ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη, αφήνοντας τουλάχιστον 15 νεκρούς.


Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από την συντριβή ενός μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους σήμερα στο δυτικό Νταρφούρ, μετά την απογείωσή του από μια στρατιωτική βάση που ανήκει στο Σουδάν, ανέφεραν ένας ανώτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και κάτοικοι της περιοχής.

Η βάση βρίσκεται στην ελ Γκενέινα, πρωτεύουσα του Δυτικού Νταρφούρ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο έχει καταστεί θέατρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ εθνοτικών ομάδων τις προηγούμενες ημέρες.



Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Alarabiya τόνισε ότι ανάμεσά στους 15 νεκρούς συγκαταλέγονται τρεις δικαστικοί αξιωματούχοι και πιθανώς ένας αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Σίτισης.

Μια πηγή του αεροδρομίου τόνισε ότι στο αεροσκάφος Antonov 12, ρωσικής κατασκευής,Β επέβαιναν περίπου 20 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία μέλη του πληρώματος, και πως όλοι έχασαν την ζωή τους.



Στην πόλη παρατηρείται έντονη στρατιωτική παρουσία, και αυτή την εβδομάδα έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας και οι επισκέψεις ανώτερων αξιωματούχων.


pentapostagma.gr
Σχόλια