Α Ξ Ι Ο Ι ! ΕΥΓΕ! Ελληνική εταιρία αλουμινίου δωρίζει συρματόπλεγμα για φράχτη Έβρου !Χορηγία άμεσα αναγκαίων υλικών στον ελληνικό στράτευμα του Έβρου έκανε η βιομηχανία αλουμινίου 'Exalco'.


Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, βρέθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου στο «Φυλάκιο 1» στις Καστανιές και παρέδωσε φορτηγό γεμάτο με στρατιωτικά υλικά πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα υλικά για την περίφραξη των συνόρων μας, με σκοπό την ενίσχυσή τους.Τα υλικά παραδόθηκαν στον διοικητή της 16ης Μεραρχίας Στρατού, υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη , μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του προέδρου της 'Exalco' Γιάννη Καντώνια και της διοίκησης της εταιρείας:


«Η Exalco στηρίζει και θα στηρίζει πάντα το αγώνα που δίνει το ελληνικό στράτευμα απέναντι σε όλους όσοι επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.


Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός ενωμένος στέκεται δίπλα στους Έλληνες αξιωματικούς, στρατιωτικούς και αστυνομικούς».


Ο υποστράτηγος Ιλαρίδης με την σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της 'Exalco' για την «πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια».slpress.gr

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/03/blog-post_370.html  
Σχόλια