"Θά ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ" ;;;; ΔΕΝ μας τά λές ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ κύριε Τζών....

"Θά ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ" ;;;; ΔΕΝ μας τά λές ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ κύριε Τζών.... Όταν περάσει η πανδημία, που έχει ήδη προσβάλλει περισσότερους από 130.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, «ξέρουμε ότι ορισμένες κυβερνήσεις θα κλονιστούν, οι πολίτες θα τις κατηγορήσουν ότι απέτυχαν να ανταποκριθούν στην κρίση... Ορισμένες οικονομίες θα γνωρίσουν αναταράξεις, άλλες θα καταρρεύσουν», προβλέπει ο Τζον Άλτερμαν, του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που αρχικά υποβάθμιζε τους κινδύνους από την ασθένεια Covid-19, επέβαλε αιφνιδίως απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για όλους τους Ευρωπαίους, για να καταπολεμήσει τον «ξένο ιό». Μια απόφαση που προκάλεσε την αγανάκτηση των Ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν είχαν ενημερωθεί – κάτι που παραδέχτηκε τελικά και ο Τραμπ. Και κάποιοι αμφιβάλλουν πλέον για τον ρόλο της Ουάσινγκτον ως ηγέτιδας του «ελεύθερου κόσμου» μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως επισήμανε η Κέϊτ Μαγκσέϊμεν, η αντιπρόεδρος της ομάδoς προβληματισμού 'Center for American Progress'. «Πιστεύω ότι πολλοί εταίροι και σύμμαχοί τους αναρωτιούνται αν μπορούν να βασίζονται στις ΗΠΑ για να δώσουν την απάντηση σε μια παγκόσμια κρίση», εξήγησε. Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




Όταν περάσει η πανδημία, που έχει ήδη προσβάλλει περισσότερους από 130.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, «ξέρουμε ότι ορισμένες κυβερνήσεις θα κλονιστούν, οι πολίτες θα τις κατηγορήσουν ότι απέτυχαν να ανταποκριθούν στην κρίση...






Ορισμένες οικονομίες θα γνωρίσουν αναταράξεις, άλλες θα καταρρεύσουν», προβλέπει ο Τζον Άλτερμαν, του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον.


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που αρχικά υποβάθμιζε τους κινδύνους από την ασθένεια Covid-19, επέβαλε αιφνιδίως απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για όλους τους Ευρωπαίους, για να καταπολεμήσει τον «ξένο ιό».
Μια απόφαση που προκάλεσε την αγανάκτηση των Ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν είχαν ενημερωθεί – κάτι που παραδέχτηκε τελικά και ο Τραμπ.





Και κάποιοι αμφιβάλλουν πλέον για τον ρόλο της Ουάσινγκτον ως ηγέτιδας του «ελεύθερου κόσμου» μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως επισήμανε η Κέϊτ Μαγκσέϊμεν, η αντιπρόεδρος της ομάδoς προβληματισμού 'Center for American Progress'.





«Πιστεύω ότι πολλοί εταίροι και σύμμαχοί τους αναρωτιούνται αν μπορούν να βασίζονται στις ΗΠΑ για να δώσουν την απάντηση σε μια παγκόσμια κρίση», εξήγησε.


Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Σχόλια