Η Αίγυπτος αναστέλλει τις εξαγωγές οσπρίων επί τρεις μήνες

Η Αίγυπτος αναστέλλει τις εξαγωγές οσπρίων επί τρεις μήνες Αναστέλλεται η εξαγωγή όλων των τύπων οσπρίων για περίοδο τριών μηνών, ανακοίνωσε η Αιγύπτια υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Νεβέν Γκαμέα. Η υπουργός δήλωσε το Σάββατο ότι απόφαση έρχεται στο πλαίσιο της εξασφάλισης της εφαρμογής του συνολικού σχεδίου που ενέκρινε η κυβέρνηση για τις ανάγκες των πολιτών για αγαθά, κυρίως σε βασικά προϊόντα, ως μέρος των προληπτικών μέτρων που έλαβε το κράτος για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Στα κοινά βρώσιμα όσπρια περιλαμβάνονται φακές, μπιζέλια, ρεβίθια, φασόλια, σόγια και φιστίκια. Τα πιο δημοφιλή αιγυπτιακά όσπρια είναι τα φασόλια γίγαντες, η σόγια και τα φιστίκια που χρησιμοποιούνται κυρίως για τοπική κατανάλωση και για εξαγωγή, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα. The Hellenic Information Team





Αναστέλλεται η εξαγωγή όλων των τύπων οσπρίων για περίοδο τριών μηνών, ανακοίνωσε η Αιγύπτια υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Νεβέν Γκαμέα.


Η υπουργός δήλωσε το Σάββατο ότι απόφαση έρχεται στο πλαίσιο της εξασφάλισης της εφαρμογής του συνολικού σχεδίου που ενέκρινε η κυβέρνηση για τις ανάγκες των πολιτών για αγαθά, κυρίως σε βασικά προϊόντα, ως μέρος των προληπτικών μέτρων που έλαβε το κράτος για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.


Στα κοινά βρώσιμα όσπρια περιλαμβάνονται φακές, μπιζέλια, ρεβίθια, φασόλια, σόγια και φιστίκια.



Τα πιο δημοφιλή αιγυπτιακά όσπρια είναι τα φασόλια γίγαντες, η σόγια και τα φιστίκια που χρησιμοποιούνται κυρίως για τοπική κατανάλωση και για εξαγωγή, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team
Σχόλια