Αναγεννήθηκε το Ισλαμικό Κράτος

Αναγεννήθηκε το Ισλαμικό Κράτος Το Ισλαμικό Κράτος βρήκε νέες δυνάμεις και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Συριακού στρατού. Το αποτέλεσμα της επίθεσης του Ισλαμικού Κράτους ήταν να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 49 άνθρωποι. Οι 27 ανήκουν στον Συριακό στρατό, ενώ οι 22 ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με τις καταγραφές του ΣΠΑΔ. Η επίθεση του Ισλαμικού Κράτους έγινε στην πόλη Sokhna στην έρημο της Homs. Προς βοήθεια των δυνάμεων της Συρίας έσπευσε η Ρωσική αεροπορία από τη βάση Hmeimim που απογείωσε 10 αεροσκάφη μέσα σε μία ώρα. Το ΣΠΑΔ έχει καταγράψει από τις 24 Μαρτίου τουλάχιστον 410 νεκρούς που ανήκουν στον Συριακό στρατό και τους υποστηρικτές του, μεταξύ αυτών και τουλάχιστον 2 Ρώσων. Επίσης, τουλάχιστον 75 Ιρανοί που υποστηρίζουν τον Συριακό στρατό έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις του ισλαμικού Κράτους δυτικά του ποταμού Ευφράτη και στην έρημο Deir ez-Zor, στη Homs και τη Sweida. Από τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους, το ΣΠΑΔ έχει καταγράψει επίσης τον θάνατο 4 πολιτών που εργάζονταν στους αγωγούς πετρελαίου και δύο βοσκών. Από την πλευρά του το Ισλαμικό Κράτος μετρά τουλάχιστον 146 νεκρούς. Δεν έφταναν οι επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους κατά του στρατού της Συρίας, το ΣΠΑΔ κατέγραψε σήμερα και το Τουρκικό πυροβολικό να βάλει κατά των Κούρδων στην Kafr Naya στη Sheikh Hilal και στα προάστια της Tall Rifaat βόρεια του Χαλεπίου. Εχθές, το Τουρκικό πυροβολικό έβαλε κατά των Κούρδων στη Marea, στην Tall Qarah, στην Um al-Housh, στην Ahras στην Tall Soussin και στην Kafr Naya βόρεια του Χαλεπίου. Έτσι, η Τουρκία εγκατέστησε άλλη μία βάση / παρατηρητήριο στη Συρία, φθάνοντας τον αριθμό των 54. Η νέα Τουρκική βάση / παρατηρητήριο στη κατεχόμενη Συρία είναι στο χωριό Jannat Al-Qura, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Μ4, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΣΠΑΔ. Πηγή: Cosmostatus






Το Ισλαμικό Κράτος βρήκε νέες δυνάμεις και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Συριακού στρατού.

Το αποτέλεσμα της επίθεσης του Ισλαμικού Κράτους ήταν να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 49 άνθρωποι. Οι 27 ανήκουν στον Συριακό στρατό, ενώ οι 22 ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με τις καταγραφές του ΣΠΑΔ.

Η επίθεση του Ισλαμικού Κράτους έγινε στην πόλη Sokhna στην έρημο της Homs. Προς βοήθεια των δυνάμεων της Συρίας έσπευσε η Ρωσική αεροπορία από τη βάση Hmeimim που απογείωσε 10 αεροσκάφη μέσα σε μία ώρα.

Το ΣΠΑΔ έχει καταγράψει από τις 24 Μαρτίου τουλάχιστον 410 νεκρούς που ανήκουν στον Συριακό στρατό και τους υποστηρικτές του, μεταξύ αυτών και τουλάχιστον 2 Ρώσων.

Επίσης, τουλάχιστον 75 Ιρανοί που υποστηρίζουν τον Συριακό στρατό έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις του ισλαμικού Κράτους δυτικά του ποταμού Ευφράτη και στην έρημο Deir ez-Zor, στη Homs και τη Sweida. Από τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους, το ΣΠΑΔ έχει καταγράψει επίσης τον θάνατο 4 πολιτών που εργάζονταν στους αγωγούς πετρελαίου και δύο βοσκών.



Από την πλευρά του το Ισλαμικό Κράτος μετρά τουλάχιστον 146 νεκρούς.

Δεν έφταναν οι επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους κατά του στρατού της Συρίας, το ΣΠΑΔ κατέγραψε σήμερα και το Τουρκικό πυροβολικό να βάλει κατά των Κούρδων στην Kafr Naya στη Sheikh Hilal και στα προάστια της Tall Rifaat βόρεια του Χαλεπίου. Εχθές, το Τουρκικό πυροβολικό έβαλε κατά των Κούρδων στη Marea, στην Tall Qarah, στην Um al-Housh, στην Ahras στην Tall Soussin και στην Kafr Naya βόρεια του Χαλεπίου.

Έτσι, η Τουρκία εγκατέστησε άλλη μία βάση / παρατηρητήριο στη Συρία, φθάνοντας τον αριθμό των 54. Η νέα Τουρκική βάση / παρατηρητήριο στη κατεχόμενη Συρία είναι στο χωριό Jannat Al-Qura, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Μ4, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΣΠΑΔ.

Πηγή: Cosmostatus
Σχόλια