Η στρατηγική του υποτελούς...


Οι υπερδυνάμεις μοίρασαν τον κόσμο και για την Ελλάδα αποφάσισαν να ανήκει στο αμερικάνικο μαντρί...

Καταλαβαίνουμε οτι μια υπερδύναμη κρατά υπόδουλες κάποιες χώρες για να εξασφαλίσει την δική της επιβίωση...


Λέει στις υπόδουλες χώρες "θα με βοηθάτε να επιβιώσω και εγώ σαν αντάλλαγμα θα σας ΕΠΙΤΡΕΠΩ να επιβιώνετε" . Λογικό αυτό . Κάθε Δυνατός αυτό θα έκανε .

Συγκεκριμένα , ένας "τσομπάνης" θα αξίωνε απο την Ελλάδα :

1) Να πολεμά στο πλευρό του "τσομπάνη" εάν τυχόν ο αντίπαλος "τσομπάνης" επιτεθεί στο μαντρί .

2) Να έχει στρατιωτική δύναμη όση του υπαγορεύει ο "τσομπάνης" . Δεν μπορεί δηλαδή να αποκτήσει πυρηνικά όπλα διότι τότε μπορεί να απειλήσει τον "τσομπάνη" της .

3) Οι τηλεπικοινωνίες της ( ιδίως οι στρατιωτικές ) να γίνονται με την τεχνολογία του "τσομπάνη" ώστε ο "τσομπάνης" να μπορεί να τις υποκλέπτει και να τις παρακολουθεί .

4) Να ενημερώνει λεπτομερώς τον "τσομπάνη" της ( ΗΠΑ ) για τις δοσοληψίες ( εμπορικές , διπλωματικές ) που έχει με τον αντίπαλο "τσομπάνη" ( Ρωσία ) και να παίρνει την έγκριση των ΗΠΑ .

5) Για τον ορυκτό της πλούτο ( που έχει κάποια στρατιωτική αξία ) να υπακούει στις υποδείξεις του "τσομπάνη" .

Το λογικό είναι οτι η χώρα που τα εφαρμόζει όλα αυτά θα έχει σαν αντάλλαγμα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ . Δηλαδή ο Μέγας Τσομπάνης θα την προστατεύει απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επίθεση ( είτε απο το αντίπαλο μαντρί είτε απο πρόβατο του δικού της μαντριού ) .

Αυτοί όμως που κυβέρνησαν απο το 1945 μέχρι σήμερα το ξεφτίλισαν το θέμα ( έδωσαν στον "τσομπάνη" πολύ περισσότερα απο όσα έπρεπε ) . ΕΑΝ μια τίμια κυβέρνηση αναλάμβανε αύριο ιδού τι θα έπρεπε να πεί στο Μεγάλο Αφεντικό :

Σας δώσαμε ό,τι ζήτησες αλλά απο την μεριά σου δεν πήραμε αυτά που θα περιμέναμε . Συγκεκριμένα :

- Αφήνεις το γειτονικό πρόβατο ( Τουρκία) να μας παρενοχλεί συνεχώς . Του καλλιεργείς ελπίδες οτι μια μέρα θα το αφήσεις να αποσπάσει δικά μας εδάφη . Εάν θέλεις να το ανταμείψεις επειδή είναι υπάκουο δώσε του κάτι απο τα δικά σου . Εάν δεν μπορείς να το χαλιναγωγήσεις πάει να πεί οτι παρήκμασες οπότε ούτε εμείς έχουμε λόγο να είμαστε υπάκουοι .

- Μας πλημμύρισες λαθρομετανάστες . Αυτό δεν βελτιώνει την δική σου επιβίωση , απειλεί όμως πολύ την δική μας επιβίωση . Αφού υπακούμε σε αυτά τα πέντε που ζητάς απο κεί και πέρα άφησέ μας ήσυχους να διαχειριστούμε τα εσωτερικά μας όπως νομίζουμε εμείς . Εσένα δεν σου πέφτει λόγος . Μας έφερες τους λάθρο , χαϊδεύεις και ενθαρρύνεις τους γύφτους , κάνεις προπαγάνδα υπέρ των πρωκτολάγνων , μας έβαλες σε μνημόνια ... Εάν έχεις σκοπό να μας εξοντώσεις τότε και εμείς δεν έχουμε λόγο να σε υπακούμε . Να σηκώσουμε τα ντουφέκια και ας γίνουν όλα στάχτη και μπούρμπερη . Τί έχουμε να χάσουμε στο κάτω - κάτω ;

Την δεκαετία το '60 που δεν είχαμε λάθρο , πρωκτολάγνους και μνημόνια κινδύνευες απο εμάς ; Σου προκαλέσαμε κάποιο πρόβλημα ; Δεν ήσουν ευχαριστημένος ; Τώρα τί μύγα σε τσίμπησε και θές να μας αφανίσεις ; Μήπως υπακούς σε κάποιον ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ που μας μισεί ;

Φέρεσαι σαν να πρόκειται να είσαι ο τσομπάνης στον αιώνα τον άπαντα . Εάν αύριο μια επιδημία ή ένα πυρηνικό ατύχημα σε εξασθενίσει τί θα κάνουμε εμείς ( τόσο αποδυναμωμένοι και παρηκμασμένοι ) με την διπλανή Τουρκία; Ποιός θα την χαλιναγωγήσει; Εμείς πρέπει να είμαστε τόσο δυνατοί ώστε να μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με την Τουρκία ακόμη και εάν εσύ δεν υπάρχεις πλέον . Εάν δεν μας επιτρέπεις να έχουμε μια εσωτερική υγεία τότε δεν είσαι εντάξει , δεν μας εξασφαλίζεις την επιβίωση επομένως δεν μας συμφέρει να σε υπακούμε .




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σχόλια