Υπεράνθρωπα cyborgs, με νέα τεχνολογία που επιτρέπει τη σύνδεση ηλεκτρονικών συσκευών (τσιπ) με ανθρώπινο ιστό. Πλούσιοι Biohackers με υπεράνθρωπες ικανότητες.
Μια νέα τεχνολογία τύπου «cyborg» έχει αναπτυχθεί για την ασφαλή συγχώνευση ηλεκτρονικών συσκευών με ανθρώπινο ιστό για την καλύτερη παρακολούθηση της υγείας και την παρακολούθηση όγκων.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Delaware βρήκαν έναν τρόπο να συνδέσουν συσκευές μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα συνδέοντάς τες με έναν ιστό και χρησιμοποιώντας μια επίστρωση που είναι πιο αποδοτική ενεργειακά.

Η σύνδεση ηλεκτρονικών συσκευών με ανθρώπινο ιστό είναι μια «τεράστια πρόκληση», λένε οι ερευνητές, καθώς υλικά που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογία όπως ο χρυσός και το πυρίτιο προκαλούν "scarring" που μπορεί να διακόψει τη ροή δεδομένων.

Για ηλεκτρονικές συσκευές (εφαρμογές) που εισάγονται σε μυϊκό ή εγκεφαλικό ιστό, πρέπει να ρέουν ηλεκτρικά σήματα για να λειτουργούν σωστά, αλλά τα "scarring" διακόπτουν αυτήν τη δραστηριότητα, εξήγησε η ομάδα.

Οι Αμερικανοί ερευνητές έχουν αναπτύξει νέες επενδύσεις για 'human-machine' devices (συσκευές «ανθρώπου-μηχανής») που εξουδετερώνουν ζητήματα από τα "scarring" που προκαλούνται από υλικά που χρησιμοποιούνται στη μικροηλεκτρονική.Ο καθηγητής David Martin από το Πανεπιστήμιο του Delaware, που ηγήθηκε της μελέτης, είπε ότι πήρε την ιδέα να χρησιμοποιήσει μια επίστρωση ενώ προσπαθούσε να συνδέσει μια συσκευή στον εγκέφαλο.«Προσπαθούσαμε να συνδέσουμε άκαμπτα, ανόργανα μικροηλεκτρόδια με τον εγκέφαλο, αλλά οι εγκέφαλοι είναι κατασκευασμένοι από οργανικά, αλατώδη και ζωντανά υλικά», εξήγησε ο Martin.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν δεν λειτουργούσαν, οπότε ξεκίνησαν να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, όπως οργανικά ηλεκτρονικά υλικά όπως "conjugated polymers" (συζευγμένα πολυμερή).

Βρήκαμε ένα χημικά σταθερό παράδειγμα που πωλήθηκε στο εμπόριο ως αντιστατικό επίστρωμα για ηλεκτρονικές οθόνες », δήλωσε ο Martin.

Μετά από δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι το πολυμερές - ένα υλικό που αποτελείται από πολύ μεγάλα μόρια - είχε τις απαραίτητες ιδιότητες για τη διασύνδεση hardware και ανθρώπινου ιστού.

Το πολυμερές που είναι γνωστό ως PEDOT βελτίωσε την απόδοση των ιατρικών εμφυτευμάτων (αύξηση ποιότητας του σήματος και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ασθενείς)

Τα πολυμερή PEDOT έχουν χρησιμοποιηθεί σε αρκετές πρόσφατες εξελίξεις, όπως ως επίστρωση για 'smart bricks' που μπορούν να αποθηκεύουν ενέργεια όπως μια μπαταρία.

Ο καθηγητής David Martin αποφάσισε από τότε να εξειδικεύσει το πολυμερές και να θέσει διαφορετικές βιολειτουργικές ομάδες στο PEDOT για να το καταστήσει πιο αποτελεσματικό.

Η προσθήκη μιας ένωσης που χρησιμοποιείται στο άρωμα, έδωσε στους ερευνητές την ευελιξία να δημιουργήσουν πολυμερή με μια ποικιλία λειτουργιών.Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που θα μπορούν να δέχονται 'cyber implants' εμφυτεύματα

σε μια άλλη μελέτη τοποθετήθηκαν αυτά τα 'cyber implants' εμφυτεύματα σε ακρίδες, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν cyber ακρίδες ανίχνευσης εκρηκτικών (cyber locusts to sniff out explosives).https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8629091/Cyborg-locust-designed-sniff-explosive-vapors-like-dynamite-help-bombs.htmlΠρόσφατα η ομάδα του Martin δημιούργησε ένα πολυμερές DEPOT σχεδιασμένο να διεγείρει (όταν συνδέεται στο εμφύτευμα) την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων μετά από τραυματισμό.

Το πολυμερές αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αισθητήρας για την ανίχνευση των πρώτων σταδίων μιας νόσου και των όγκων.

΄Αλλα πολυμερή φέρουν νευροδιαβιβαστές και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αίσθηση ή τη θεραπεία διαταραχών του εγκεφάλου ή του νευρικού συστήματος.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει κατασκευάσει επίσης, ένα πολυμερές με ντοπαμίνη, το οποίο παίζει ρόλο στις εθιστικές συμπεριφορές.Ο Martin λέει ότι αυτά τα βιολογικά συνθετικά υβριδικά υλικά μπορεί κάποια μέρα να είναι χρήσιμα για τη συγχώνευση της τεχνητής νοημοσύνης με τον ανθρώπινο εγκέφαλο."Η δυνατότητα εμφύτευσης αυτών των υλικών σε ιστό ενός ζωντανού οργανισμού, με ελεγχόμενο τρόπο, ακούγεται συναρπαστική " πρόσθεσε

Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στην εικονική συνάντηση του American Chemical Society Fall 2020.

BIOHACKING: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

οι Biohackers τροποποιούν το σώμα τους σε μια προσπάθεια επέκτασης και βελτίωσης των ανθρώπινων ικανοτήτων.


Ένας από τους πρώτους biohackers ήταν ο Kevin Warwick, ένας μηχανικός και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Coventry, ο οποίος είχε εμφυτεύσει ένα τσιπ RFID (Radio-Frequency Identification) στο χέρι του, το οποίο του επέτρεψε να ελέγχει συσκευές όπως τα φώτα, απλώς κινώντας τα δάχτυλά του.
Ο καθηγητής Warwick έγινε το πρώτο ανθρώπινο cyborg, εμφυτεύοντας ένα τσιπ υπολογιστή στο χέρι του για τον έλεγχο μηχανών με σήματα από τον εγκέφαλό τουΈνας biohacker με έδρα τη Γιούτα με το όνομα Rich Lee έχει έξι εμφυτεύματα. ένα σε κάθε αυτί που χρησιμεύει ως ακουστικό, δύο μαγνήτες σε δύο διαφορετικά δάχτυλα για την αίσθηση μαγνητικών πεδίων, ένα τσιπ NFC (Near Field Communication) στο χέρι του για τον έλεγχο συσκευών και ένα "bio-therm chip" (τσιπ βιοθερμικού) στο αντιβράχιο του για παρακολούθηση της θερμοκρασίας.https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8635211/Cyborg-Human-organs-soon-merge-computers-monitor-health.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR0YWKwAx64ZWunMW9oELpDeWdPsJmq5ySPRmWIy5jM5195ff410cN1dbc

τα ανθρώπινα όντα γίνονται δημιουργοί με τη βοήθεια της συνθετικής βιολογίας που συνδυάζει τομείς όπως η μοριακή βιολογία, η οργανική χημεία και η μηχανική, τα κύτταρα "χτίζονται" με νέες ιδιότητες και λειτουργίες.

Η συνθετική βιολογία μπορεί να παράγει εντελώς νέα προϊόντα, να απλοποιήσει και να επιταχύνει τις υπάρχουσες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα τον πολλαπλασιασμό των εμβολίων.

ωστόσο παραμένει το ερώτημα "ποιες ανεπιθύμητες συνέπειες μπορεί να υπάρξουν, όταν ένα γονίδιο αλλάξει?"

το ανθρώπινο γονιδίωμα αν και έχει αποκρυπτογραφηθεί δεν είναι ωστόσο κατανοητό.

Θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βελτιστοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο?

πλούσιοι Biohackers που μετατρέπονται σε cyborgs και κάνουν έγχυση αίματος εφήβων για να παραμείνουν νέοι

οι "υπεράνθρωποι" που τροφοδοτούν μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων δολαρίωνΜπορεί να ακούγεται σαν κάτι από ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη μπάντα δισεκατομμυριούχων της Silicon Valley που πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν αιώνια ζωή, μέσω του «biohacking» - τη διαδικασία πραγματοποίησης αλλαγών στο σώμα μας για να το κρατήσουμε νεότερο.Ο Peter Thiel πιστεύει ότι το νεαρό αίμα θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την πηγή της νεότητας

Ο 53χρονος ιδρυτής του Paypal, Peter Thiel, έχει ένα φρικτό σχέδιο για την επίτευξη αιώνιας ζωής - με την έγχυση αίματος εφήβων.

έχει προηγουμένως παραδεχτεί ότι παίρνει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη για να επιβραδύνει την παρακμή του στα γηρατειά και αντιτίθεται στην «ιδεολογία του αναπόφευκτου του θανάτου».

Η πρακτική, γνωστή ως Parabiosis, δεν είναι τόσο αδύνατη όσο φαίνεται - το 2016, μια νεοσύστατη εταιρεία με την επωνυμία Ambrosia άρχισε να προσφέρει μεταγγίσεις «νεαρού πλάσματος» για £ 6.000 κάθε φορά.


Ο δισεκατομμυριούχος της Tesla, Elon Musk, πιστεύει ότι τα τεχνολογικά εμφυτεύματα είναι το μέλλον για την ανθρωπότητα.

Ο Musk πιστεύει ότι είναι απαραίτητα τεχνολογικά εμφυτεύματα όπως αυτή της ενσωματωμένης κάμερας, που εφευρέθηκε από τον σκηνοθέτη Rob Spence

Ισχυρίζεται εδώ και πολύ καιρό ότι οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν cyborgs - μισός άνθρωπος, μισό ρομπότ - ως προετοιμασία για μια αναπόφευκτη εξέγερση AI.

Τον Ιούλιο του 2019, ο 49χρονος Elon Musk, έδωσε 80 εκατομμύρια £ για να ιδρύσει την εταιρεία Neuralink, η οποία στοχεύει να αναπτύξει ένα τρομακτικό ηλεκτρονικό εμφύτευμα εγκεφάλου για να μας συνδέσει με την τεχνολογία.

Το προτεινόμενο εμφύτευμα εγχέεται στην κυκλοφορία του αίματος και σχηματίζει ένα πλέγμα γύρω από τον εγκέφαλο που ελέγχει έξυπνες συσκευές, συνδέεται στο Διαδίκτυο και μας επιτρέπει ακόμη και να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.

ο Jowan Osterlund από την εταιρεία Biohax στη Σουηδία, κρατάει ένα μικροτσίπ όπως αυτό που εμφυτεύτηκε σε 3.500 Σουηδούς

πολλοί άνθρωποι ήδη αγκαλιάζουν τα εμφυτεύματα στον κυβερνοχώρο.

Στη Σουηδία, 3.500 άτομα έχουν εισαγάγει μικροτσίπ στο σώμα τους, τα οποία λειτουργούν ως πιστωτικές κάρτες χωρίς επαφή, κάρτες-κλειδιά και κάρτες σιδηροδρόμων.

Ο σκηνοθέτης Rob Spence έχει επίσης αναπτύξει μια κάμερα που μπορεί να εμφυτευτεί στο μάτι.

Cyborgs όπως ο χαρακτήρας DC Comics που έπαιξε ο Ray Fisher θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα

Ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του CEO του biohacking, Jack Dorsey,μπαίνει σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας, χρησιμοποιώντας σάουνες και λουτρά πάγου για να δώσει στον εαυτό του μια ώθηση στον εγκέφαλο.

Ο 43χρονος ξεκινά κάθε μέρα με ένα λουτρό κάτω από το μηδέν, ισχυριζόμενος: «Το να πηγαίνεις σε μια παγωμένη μπανιέρα από το να είσαι ζεστό στο κρεβάτι ξεκλειδώνει αυτό το πράγμα στο μυαλό μου και νιώθω σαν… μπορώ να κάνω σχεδόν οτιδήποτε».

Το βράδυ, κάθεται σε μια σάουνα 220 βαθμών για 15 λεπτά - με μια λάμπα υπέρυθρης ακτινοβολίας για να τον κάνει να ιδρώνει περισσότερο - πριν βυθιστεί σε ένα λουτρό πάγου για τρία λεπτά, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία τρεις φορές.

Χρησιμοποιεί επίσης μόνιμο γραφείο με υπέρυθρη λάμπα γραφείου από τη SaunaSpace, για την οποία η εταιρεία ισχυρίζεται ότι προωθεί την αντιγήρανση.

Ο Ben Greenfield εγχέεται με βλαστικά κύτταρα,(που συλλέχθηκαν από το σωματικό του λίπος όταν ήταν νεότερος) τρώει μυρμήγκια (για να μπορεί να απορροφήσει την ενέργεια και τη δύναμή τους), κάνει τακτικά κλύσματα με καφέ, τρίβει το ορθό του με γυάλινες ράβδους για να προωθήσει την υγεία του προστάτη, επίσης εγχέει βλαστικά κύτταρα στο πέος του για να ενισχύσει τη σεξουαλική του ζωή.

επίσης τρώει κρέας οργάνων από θηράματα που κυνηγά με τόξο και βέλος στα 10 στρέμματα του Ράντσου της Ουάσινγκτον...

Ο επιχειρηματίας Dave Asprey λέει ότι έχει αναβαθμίσει το IQ του κατά 20 βαθμούς, «χακαρίζοντας τη βιολογία του» και λέει ότι αναμένει να φτάσει τα 180. έχει εγχύσει βλαστικά κύτταρα σε όλο το σώμα του ακόμα και στον εγκέφαλο του για προληπτικούς λόγους

Ο πρώην επιστήμονας της NASA, Josiah Zaynor, ένεσε τον εαυτό του με γενετικά τροποποιημένο DNA, τον Οκτώβριο του 2017, σε ζωντανή ροή. (Ισχυρίστηκε ότι το DNA είχε περάσει από τη συσκευή επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για να απενεργοποιήσει τη μυοστατίνη της, την ορμόνη που αναστέλλει την ανάπτυξη των μυών).https://www.thesun.co.uk/news/12421865/silicon-valley-biohackers-injecting-teenage-blood/

η νέα σειρά του Netflix Biohackers, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, (20 Αυγούστου) εκμεταλλεύεται την τρομακτική τάση. σε ένα μυστικό εργαστήριο όπου ένας νεαρός μαθητής, ανακαλύπτει ένα απαίσιο πείραμα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές σε μια ολόκληρη πόλη.

Το Parabiosis εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της παρωδίας Silicon Valley που ονομάζεται Blood Boy
σχετική μας ανάρτηση
29 Αυγούστου 2020
Η εταιρεία Neuralink του Elon Musk, απέκοψε με επιτυχία τη νευρωνική διεπαφή του εγκεφάλου τριών χοίρων και την αντικατέστησε με ασύρματη έκδοση της (τσιπ) που εμφυτεύτηκε στον εγκέφαλο τους. Με το τσιπ, η εταιρεία μπορεί να προβλέπει με ακρίβεια την κίνηση των ζώων και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα των κέντρων αφής του εγκεφάλου τους, παρακολουθώντας τι αγγίζουν με το ρύγχος τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας