Ανέκαθεν προδότες οι ΝΔκράτες, κάλυψαν πάλι τους τούρκους στο Ευρωκοινοβούλιο, κοροϊδεύοντας τους Έλληνες.

Ανέκαθεν προδότες οι ΝΔκράτες, κάλυψαν πάλι τους τούρκους στο Ευρωκοινοβούλιο, κοροϊδεύοντας τους Έλληνες. Tο θράσος των “δημοκρατών” ευρωβουλευ




Tο θράσος των “δημοκρατών” ευρωβουλευτών δεν έχει όρια! Γνωρίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθούν στο θέμα των προκλήσεων της Τουρκίας τους έχει μετατρέψει σε πιστά γιουσουφάκια του Ερντογάν και κάτω από την συνεχή πίεση και το σφυροκόπημα που δέχονται από τη δική μας πλευρά που αποδεικνύουμε πως είναι να υπερασπίζεσαι πραγματικά την Ελλάδα πολεμώντας τον Τούρκο εχθρό, σήμερα επιχειρούν να μετατρέψουν τη νύχτα σε μέρα παρουσιάζοντας μια γελοία τροπολογία με την οποία δήθεν ΘΑ επιβληθούν κυρώσεις στους μογγόλους.

Τα ρουφιανάκια τους, οι καθεστωτικοί “δημοσιογράφοι”, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν ακόμα μια φορά κάθε έννοια λογικής και σαν πιστά σκυλάκια αυτών που τους ταΐζουν με τα χρήματα που κλέβουν από τον Έλληνα πολίτη, εμφάνισαν μια τροπολογία ικανή να ξεγελάσει μόνο παιδιά προσχολικής ηλικίας σαν μια σημαντική νίκη. Κατανοώ απόλυτα τον πανικό αυτών των πολιτικών αλητών οι οποίοι πασχίζουν με ψέματα να αποδείξουν ότι μπορούν να ψελλίσουν έστω μια κουβέντα απέναντι στον Τούρκο.

Όμως οι εποχές που κορόιδευαν τους Έλληνες, σε αυτή την ευρωκοινοβουλευτική περίοδο τουλάχιστον, δεν ισχύουν. Είμαι εδώ για να μαθαίνουν την αλήθεια οι Έλληνες και για να μην επιτρέπω να τους ξεγελούν αυτοί οι επαγγελματίες ψεύτες.

Η τροπολογία που ψήφισαν είναι ένα χάδι προς την Τουρκία και ουσιαστικά, δεν ζητάει ΚΑΜΜΙΑ κύρωση.

Εξάλλου, πως θα γινόταν αυτό όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα στο οποίο ανήκουν και από το οποίο καθοδηγούνται έχει ψηφίσει αυτούς τους 16 μήνες 4 φορές υπέρ των Τούρκων όταν άλλοι Ευρωβουλευτές ζητούσαμε συγκεκριμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας .

Οι κυρώσεις αυτές περιελάμβαναν: Οριστική διακοπή των προενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην ΕΕ Άμεση και οριστική διακοπή της χρηματοδότησης των Τούρκων δολοφόνων Απόσυρση των στρατευμάτων από την κατεχόμενη Κύπρο μας. Τότε, λοιπόν, σε 4 περιπτώσεις, οι βουλευτές αυτοί είχαν ψηφίσει εναντίον των κυρώσεων αυτών.

Κύριοι Ευρωβουλευτές, αποδεχθείτε ότι είστε δειλοί και ανίκανοι, γιατί όλες οι προσπάθειες που καταβάλλετε αποδεικνύουν ότι εκτός από τα παραπάνω είστε και συνειδητοί προδότες του έθνους μας.

Προς αποκατάστασιν, λοιπόν, της αλήθειας, σας τρίβω στα μούτρα τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ τροπολογίες τις οποίες εμείς ψηφίσαμε αλλά και την δική σας παρωδία-τροπολογία Ο κόσμος ας κρίνει ποιος ενήργησε υπέρ της Ελλάδας και αυτή τη φορά.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
Σχόλια