Η ισραηλινή εταιρεία πληροφοριών λέει ότι βοήθησε στην επίλυση γερμανικών κοσμημάτων ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων

Μια ισραηλινή εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας με επικεφαλής έναν πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet βοήθησε να επιτευχθεί μια πρόσφατη

 


Μια ισραηλινή εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας με επικεφαλής έναν πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet βοήθησε να επιτευχθεί μια πρόσφατη ανακάλυψη στην έρευνα σχετικά με την παράξενη κλοπή 2019 κοσμημάτων του 18ου αιώνα από μια μοναδική συλλογή στη Γερμανία που πιστεύεται ότι αξίζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με μια αναφορά το σαββατοκύριακο.

Την Τρίτη είδε μια μαζική αστυνομική επιχείρηση στο Βερολίνο, με περισσότερους από 1.500 αστυνομικούς να πραγματοποιούν μια σειρά ερευνών στην πόλη και να συλλάβουν τρία άτομα. Οι ύποπτοι, που αναγνωρίστηκαν μόνο ως Γερμανοί πολίτες, δύο ηλικίας 23 και 26 ετών, συνελήφθησαν για υποψία οργανωμένης ληστείας και εμπρησμού.

Το Green Vault είναι ένα από τα παλαιότερα μουσεία στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1723 και περιέχει το θησαυροφυλάκιο του Αυγούστου το Ισχυρό της Σαξονίας, που περιλαμβάνει περίπου 4.000 αντικείμενα από χρυσό, πολύτιμους λίθους και άλλα υλικά.


FoulsCode.com

Σχόλια