Η Microsoft εγκαινιάζει μια τεράστια νέα πανεπιστημιούπολη Herzliya στο Ισραήλ


 Εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού και της μετάβασης πολλών τεχνολογικών εταιρειών σε ένα υβρίδιο εργασίας γραφείου και εργασίας από το σπίτι, οι υπάλληλοι της Microsoft έχουν αρχίσει να συμπληρώνουν τη νέα πανεπιστημιούπολη 46.000 τ.μ.

Τα νέα γραφεία θα φιλοξενήσουν περίπου 2.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού πωλήσεων και των προγραμματιστών, των μηχανικών, των ερευνητών και των υπαλλήλων από το M12 - το σκέλος χρηματοδότησης επιχειρήσεων της Microsoft.

Με κόστος περίπου 105 εκατομμύρια δολάρια, η νέα πανεπιστημιούπολη είναι «ψήφος εμπιστοσύνης στο τοπικό ταλέντο και οικονομία», σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας.

Η νέα πανεπιστημιούπολη είναι «ένα άλλο βήμα για την ενίσχυση του στρατηγικού δεσμού και της δέσμευσης της Microsoft στην ισραηλινή αγορά», δήλωσε ο Ronit Atad, γενικός διευθυντής της Microsoft Israel.

Η Microsoft έχει δύο κύρια τμήματα που λειτουργούν τοπικά: το Microsoft Israel με επικεφαλής τον Atad και το σκέλος Ε & Α με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Michal Braverman-Blumenstyk.

Η Microsoft απασχολεί περίπου 2.300 άτομα στο Ισραήλ - 2.000 από αυτά στην Ε & Α, που εργάζονται σε έργα όπως ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, μεγάλα δεδομένα και υγειονομική περίθαλψη σε κέντρα ανάπτυξης σε Herzliya, Τελ Αβίβ, Χάιφα και Ναζαρέτ. Περίπου 300 άτομα εργάζονται σε πωλήσεις και μάρκετινγκ.

foulscode.com

Σχόλια