Το εργοστάσιο "Samsung" κατατάσσεται πρώτο στην λίστα των εξαγωγέων ηλεκτρονικών συσκευών στην Αίγυπτο

Το εργοστάσιο "Samsung" κατατάσσεται πρώτη στην λίστα των εξαγωγέων ηλεκτρονικών συσκευών στην Αίγυπτο ... οι σημαντικότερες δραστηριότητες των εταιρ


 Το εργοστάσιο "Samsung" κατατάσσεται πρώτη στην λίστα των εξαγωγέων ηλεκτρονικών συσκευών στην Αίγυπτο ... οι σημαντικότερες δραστηριότητες των εταιρειών τοπικά.

(Al-Borsa) εφημερίδα ανέφερε δήλωση του "Mohamed Abdullah", Διευθύνοντος Συμβούλου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone Egypt, ότι η εταιρεία απέκτησε 40 MHz στη ζώνη συχνοτήτων 2.600 από τη Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών, αξίας 540 εκατομμυρίων $.

Εξήγησε ότι η απόκτηση των συχνοτήτων αυτοχρηματοδοτήθηκε, χωρίς δανεισμό ή απόκτηση πιστωτικών διευκολύνσεων από τράπεζες.

Το Samsung Factory για οθόνες και τηλεοράσεις στο Beni Suef είναι το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο εξαγωγών στην Αίγυπτο στην κατηγορία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης σε αυτήν τη λίστα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της εταιρείας στον κόσμο και το πρώτο του είδους του στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το μερίδιο του μετόχου μειώθηκε μετά από αυτή τη διαδικασία από 15,5% σε 14,4% των μετοχών, σύμφωνα με γνωστοποίηση που έστειλε η DICE στο χρηματιστήριο. Η μέση τιμή της μετοχής στη συμφωνία ήταν 1,59 λίβρες και εφαρμόστηκε από την Κάιρο Capital Securities Brokerage.

FoulsCode.com

Σχόλια