Ο αριθμός των αμάχων θανάτων στις αρμενικές επιθέσεις ανέρχεται σε 98

Ο αριθμός των αμάχων που πέθαναν ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αρμενικής επίθεσης στο Αζερμπαϊτζάν έφτασε τα ενενήντα οκτώ, ανέφερε η Γενική Εισαγγελία


Ο αριθμός των αμάχων που πέθαναν ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αρμενικής επίθεσης στο Αζερμπαϊτζάν έφτασε τα ενενήντα οκτώ, ανέφερε η Γενική Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τη δήλωση, 93 άμαχοι σκοτώθηκαν από πυραύλους και 5 άμαχοι σκοτώθηκαν από νάρκες ξηράς.Επιπλέον, ο αριθμός των τραυματιών ανήλθε σε 414, εκ των οποίων 410 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα πυραύλων και 4 τραυματίστηκαν από νάρκες ξηράς.

 Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού των μη στρατιωτικών εγκαταστάσεων υποδομής από τις ένοπλες δυνάμεις της κατοχής της χώρας, 3.410 σπίτια και 120 πολυκατοικίες πολυκατοικιών, καθώς και 512 πολιτικές εγκαταστάσεις υπέστησαν σοβαρές ζημιές.Οχήματα που ανήκουν σε αμάχους έγιναν μη εξυπηρετούμενα και πολλά μικρά και μεγάλα κέρατα ζώα και άχυρα καταστράφηκαν επίσης.

Οι αρμενικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στην πρώτη γραμμή ζώνης στις 27 Σεπτεμβρίου στις 6 π.μ. Η Αρμενία στοχεύει τις πυκνοκατοικημένες περιοχές και έργα υποδομής του Αζερμπαϊτζάν.
Σχόλια