Τέλος στο ξέφρενο ράλι του bitcoin το 2021 - Η απόδειξη μέσα από 2 γραφήματα


Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τις 28.000 δολ. καταγράφοντας ιστορικό υψηλό

Προς το τέλος του οδεύει το ράλι του bitcoin.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, το bitcoin αναμένεται να σταματήσει για να πάρει μια... ανάσα το 2021.
Σημειώνεται ότι το «καυτό» κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τις 28.000 δολ. την Κυριακή (27/12/2020).
«Εξακολουθεί να είναι αρκετά ανοδικό σε μεσοπρόθεσμη βάση δεδομένου ότι μόλις έφτασε σε ιστορικό υψηλό.
Νομίζω ότι έχουμε τρόπους να πάμε.
Μεσοπρόθεσμα, το bitcoin θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο στις αρχές Ιανουαρίου» δήλωσε στo CNBC ο Mark Newton ιδρυτής και πρόεδρος της Newton Advisors.
Το εβδομαδιαίο γράφημα του bitcoin και ο δείκτης σχετικής ισχύος αντικατοπτρίζουν το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, κυρίως από θεσμικούς επενδυτές, δήλωσε ο Newton.


Το άλλο γράφημα του Newton -που χρησιμοποιεί τρεις διαφορετικούς κύκλους για το bitcoin, εκ των οποίων ο βασικός είναι 273 ημέρες, για να παρακολουθεί τις αλλαγές στην πορεία του κρυπτονομίσματος- δείχνει μια επικείμενη στροφή στην κατεύθυνση του bitcoin.
«Όλα αυτά τα χρόνια όπου είχαμε ένα αστρικό δ' τρίμηνο, αντιστρέψαμε την πορεία της τάσης στα τέλη Δεκεμβρίου, στις αρχές Ιανουαρίου και στην πραγματικότητα υποχωρήσαμε», είπε και συμπλήρωσε «λοιπόν, νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια ευκαιρία για τους επενδυτές ώστε να μπορούν να αγοράσουν στην πτώση σε κρυπτονομίσματα και το bitcoin ιδιαίτερα».


Ο Newton, ο οποίος είναι long στο bitcoin, ethereum, litecoin και πολλά άλλα ψηφιακά νομίσματα, δήλωσε ότι σκοπεύει να πωλήσει τις θέσεις του «τις επόμενες μία με δύο εβδομάδες».
«Πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια ευκαιρία για αγορά στην πτώση μπαίνοντας στο α' τρίμηνο του 2021» είπε χαρακτηριστικά.
 
bankingnews.gr
Σχόλια