Διοικητής νοσοκομείου Καρδίτσας: «Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα καταθέσω μηνύσεις»Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς υποστήριξε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα του εγγράφου με το οποίο ζητούσε από τους υγειονομικούς να συναινέσουν στον εμβολιασμό, παρά τις πιθανές επιπτώσεις.

Παράλληλα αναφέρει ότι θα καταθέση μήνυση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου.

«Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης», επισημαίνει.

«Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου», προσθέτει.

«Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας», καταλήγει ο κ. Κεχαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας