Ετοιμάζουν μεγάλο, κοσμικό πάρτι στο Ντουμπάι - Το παρών θα δώσουν Έλληνες διάσημοι


Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν Ελληνες celebrities, οι οποίοι έκαναν Πρωτοχρονιά 2021 στο Nammos του Ντουμπάι και άλλοι διάσημοι αναμένεται να δώσουν το παρών σε μεγάλο πάρτι που αναμένεται για τις 15 Ιανουαρίου 2021

Μπορεί ο πλανήτης να εξακολουθεί να δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό, η ζωή όμως στο Ντουμπάι συνεχίζει κανονικά με κοσμικά πάρτι και ψυχαγωγικά σόου.
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν Ελληνες celebrities, οι οποίοι έκαναν Πρωτοχρονιά 2021 στο Nammos του Ντουμπάι και άλλοι διάσημοι αναμένεται να δώσουν το παρών σε μεγάλο πάρτι που αναμένεται για τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Τέσσερα νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Από Ντουμπάι και Μ. Βρετανία

Την ίδια ώρα, σε συναγερμό βρίσκονται ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία καθώς εντοπίστηκαν στη χώρα μας ακόμη τέσσερα νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορωνοϊού από τη Μεγάλη Βρετανία.
Πρόκειται για μία γυναίκα που έφτασε από το Ντουμπάι και τα υπόλοιπα τρία εντοπίστηκαν σε ταξιδιώτες από τη Μεγάλη Βρετανία.
Πλέον, συνολικά, τα κρούσματα της μετάλλαξης στη χώρα μας ανέρχονται σε οκτώ.

Προς παράταση μίας εβδομάδας στο lockdown

Την παράταση του lockdown, το οποίο λήγει τα ξημερώματα της Δευτέρας 11/1 αναμένεται να εισηγηθούν στην κυβέρνηση οι ειδικοί επιστήμονες καθώς εντείνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω των αυξημένων συναθροίσεων και μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο είναι το αποτύπωμα της εορταστικής περιόδου και των Θεοφανείων στην εξέλιξη της επιδημίας και εκτιμούν ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το που βρισκόμαστε, αν και οι περισσότεροι προεξοφλούν μια εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων.
Υπό αυτό το δεδομένο και ενώ η πίεση στο ΕΣΥ δεν έχει υποχωρήσει όσο αναμενόταν – επιμένουν να είναι σε υψηλούς αριθμούς οι διασωληνωμένοι – οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας πρέπει να γίνει σταδιακά, προσεκτικά και βήμα – βήμα.

bankingnews.gr
Σχόλια