ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ


Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, ο πρόεδρος Τραμπ  έκανε δημόσιο απολογισμό του 2020 σε λόγο του που μεταδόθηκε απο τα ΜΜΕ. Ο πρόεδρος Τραμπ παρουσίασε τα επιτεύγματα διακυβέρνησης του για το 2020 όπως η μείωση της ανεργίας , οι φορολογικές ελαφρύνσεις, την οικονομική ανάκαμψη ,την μεταναστευτική πολιτική, υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα όλοι οι Αμερικάνοι θα έχουν την πρόσβαση στο εμβόλιο του covid 19 και γενικά πρόεβη σε ένα καθαρά πολιτικό λόγο. Ωστόσο αναφέρθηκε και στην Μέση Ανατολή με τρόπο όχι και τόσο σαφή . 

Ο Τραμπ βρίσκεται σε διαδικασία, όπως κι όλοι σχεδόν οι προκάτοχοι του, ειρήνευσης της Μ Ανατολής με κύρια χαρακτηριστικά την απομόνωση του Ιράν, την ανάδειξη του Ισραήλ ως στρατηγικού εταίρου των ΗΠΑ  και την συνεργασία Σαουδικής Αραβία και ΗΑΕ με το Ισραήλ. Υπάρχουν βέβαια και πολλές ΄΄γκρίζες΄΄ περιοχές όπως η αντιμετώπιση της Τουρκίας και του Ερντογάν και το Κουρδικό ζήτημα.

Ωστόσο ο πρόεδρος Τραμπ  αναφέρθηκε στην  έκβαση των προσπαθειών του στην Μ. Ανατολή με ένα χρησμό ο οποίος χαρακτηρίζεται απο μια ανησυχητική ασάφεια 

Είπε κατά λέξη ΄΄ Όλα τελειώνουν στην Μ.Ανατολή. Πρέπει να ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει έτσι.Είναι τόσο εύκολο εάν γνωρίζεις τι κάνεις΄΄

Trump also briefly mentioned meeting some other goals of his administration, including the return of manufacturing jobs to the US; major controls placed on immigration to the US, including beginning c. onstruction of a wall along the US-Mexico border; lowering drug prices; and “signing historic peace deals in the Middle East.”

“It’s all ending in the Middle East,” Trump said. “We have to hope it keeps going. It’s so easy, if you know what you’re doing.”΄https://sputniknews.com/us/202012311081623365-best-is-yet-to-come-trump-delivers-end-of-2020-speech-praising-covid-19-vaccine-effort/

Ο χρησμός αυτός του Τραμπ αφήνει πολλά στην φαντασία και αποτελεί μια δημιουργική αλλά και συνάμα τρομακτική  ασάφεια για όσους  γνωρίζουν τους στόχους των ΗΠΑ στην Μ Ανατολή. 

Δεδομένου της πίεσης του χρόνου που απομένει για την προεδρική θητεία Τραμπ και λαμβάνοντας υπ όψιν ότι οι ειρηνευτικές διαδικασίες στην Μ Ανατολή πάντοτε απαιτούσαν χρόνο , χρόνο τον οποίο ο Τραμπ δεν διαθέτει, μια μόνο ερμηνεία μπορεί να δοθεί στον χρησμό Τραμπ και αυτή δε είναι απο το χτύπημα του Ιράν με στρατιωτικά μέσα.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2020, ανήμερα των Θεοφανίων, ο Τραμπ παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Εκείνη την μέρα το κογκρέσο θα συνεδριάσει για να επικυρώσει τον νικητή των εκλογών.

Οι Αμερικάνοι ψηφίζουν σε κάθε πολιτεία όχι για πρόεδρο κατευθείαν αλλά για την πλειοψηφία των εκλεκτόρων του ανα πολιτεία.Οι εκλέκτορες αυτοί είναι αιρετοί , συνήθως διακεκριμένοι πολίτες αλλά όχι πολιτικοί, και μαζί απαρτίζουν το κολέγιο των εκλεκτόρων το οποίο και ψηφίζει για πρόεδρο,.

Οι εκλέκτορες ορίζονται απο τα κόμματα.Ένα πολύ καλό άρθρο για το σύστημα των εκλεκτόρων μπορείτε να διαβάσετε στο iefimerida.gr

Στις 6 Ιανουαρίου και στην συνεδρίαση του Κογκρέσου, της Βούλης των ΗΠΑ ,οι πολιτείες θα παρουσιάσουν τους εκλέκτορες και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τους προκειμένου να επικυρωθεί η νίκη Μπάιντεν. Της συνεδρίασης προεδρεύει ο αντιπρόεδρος του Τραμπ Μαικλ Πέινς ο οποίος έχει την εξουσία για ενστάσεις.

Ο Τραμπ μέσω του Πέινς θα προσβάλλει την διαδικασία διορισμού των εκλεκτόρων απο τους Δημοκρατικούς του Μπάιντεν σε ορισμένες πολιτείες .'Έτσι ελπίζει να προκαλέσει μια σειρά ενστάσεων επί της εκλογικής διαδικασίας οι οποίες θα καθυστερήσουν την ανάληψη της εξουσίας απο τον Μπάιντεν.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί στο Ισραήλ ότι θα περιορίσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ το οποίο υποτίθεται ότι υπόκειται σε διεθνή έλεγχο απο το 2016 όταν ο Ομπάμα κατάργησε το διεθνές εμπάργκο εναντίον του Ιράν με αντάλλαγμα τον έλεγχο του πυρηνικού προγράμματος του απο διεθνή επιτροπή.

Το Ισραήλ ωστόσο ισχυρίζεται ότι παρόλο τον διεθνή έλεγχο , το Ιράν αναπτύσσει το πυρηνικό του πρόγραμμα  κρυφά και φυσικά έχει δίκαιο.

Ωστόσο ο Τραμπ είναι πρόεδρος ο οποίος δεν θέλει πολέμους ,κυρίως γιατί οι ΗΠΑ μετά το Ιράκ ούτε χρήμα έχουν αλλά ούτε κι έμψυχο υλικό για πολέμους στην Μ.Ανατολή.

Έτσι ο Τραμπ προσπαθεί να φέρει την Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ πιο κοντά για να αναλάβουν το χτύπημα εναντίον του Ιράν με την υποβοήθηση των ΗΠΑ.

Ίσως ο Τραμπ  κερδίσει λίγο χρόνο στις 6 Ιανουαρίου , λίγες εβδομάδες στις οποίες θα πρέπει να δράσει εναντίον του Ιράν προτού παραδώσει τη εξουσία.

Έάν οργανώσει ένα χτύπημα εναντίον του Ιράν τότε θα μπορεί να ελπίζει ότι το Εβραϊκό λόμπι θα τον στηρίξει στις επόμενες εκλογές.

To Ιράν ελέγχει απόλυτα το νότιο Ιράκ ,όπου κατοικούν επίσης σιίτες,κι  όλη τη Συρία την οποία ομΆσαντ έχει παραδώσει άνευ όρων στο Ιράν .Η επιρροή του Ιράν στη Συρία έχει ρίζες στην εποχή πρι απο τον πόλεμο και ίσως αποτελεί την κρυφή αιτία του πολέμου.

Ο Άσαντ ήταν πάντα σύμμαχος του σιιτκού Ιράν επειδή ήθελε να εξισορροπήσει την επιρροή των σουνιτών φανατικών στη Συρία.Το 1973 ο πατέρας του τωρινού προέδρου της Συρίας, ο Χαφέζ Αλ Άσαντ , είχε σφάξει μερικές δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της σουνιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας που έδρευαν στη επίσης σουνιτική αλλά κοσμική Συρία.

Το 2009 το Κατάρ κι η Γερμανία πρότειναν στον Άσαντ να επιτρέψει την διέλευση ενός αγωγού που θα ξεκινούσε απο το Κατάρ , θα περνούσε απο Ιορδανία, Συρία, Τουρκία, Ελλάδα και Ιταλία και θα κατέληγε στη Γερμανία.

Ο Άσαντ ήταν δέσμιος του σιιτκού Ιράν το οποίο δεν του επέτρεψε να δεχθεί την προσφορά του σουνιτικού Κατάρ Το Ιράν του υποσχεθηκε ότι για αποζημίωση θα κατασκεύαζε ένα αγωγό ο οποίος θα ξεκίναγε απο τις ακτές του Ιράν στον Περσικό, το Ιράν μοιράζεται τα ίδια κοιτάσματα με το Κατάρ στην θάλσσα του Περσικού, κι αφού διέσχιζε το νότιο σιιτκό Ιράκ θα κατέληγε στην Λαττάκεια.

Ωστόσο οι γερμανοί και καταριανοί δύο χρόνια μετά την άρνηση του Άσαντ , το 2011, δημιούργησαν συνθήκες αποσταθεροποίησης στη Συρία οι οποίες οδήγησαν στον πόλεμο.

Βλέπουμε δηλαδή ότι το Ιράν ελέγχει απόλυτα τη Συρία, η οποία συνορεύει με το Ισραήλ και τον Λίβανο όπου εδρεύει η Χεζμπολάχ.

Το Ισραήλ αισθάνεται περικυκλωμένο απο το Ιράν κι έχει δίκαιο να φοβάται γιαυτό και απαιτεί απο τον Τραμπ δράση. 

 Οι τελευταίες  πληροφορίες από το μέτωπο του σκληρότερου πολέμου που η Άνθρωποτητα έχει ποτέ αντιμετωπίσει.

Σήμερα οι πληροφορίες λένε πως στις 6 Ιανουαρίου μέσα στη μικτή  έκτακτη συνεδρίαση της Αμερικανικής Βουλής  και της ολομέλειας  της Γερουσίας όπου θα εμφανιστούν οι 50 αντιπρόσωποι για να παρουσιάσουν τους Εκλέκτορες που έχουν διαλέξει. Εκεί η κάθε πολιτεία θα πρέπει να παρουσιάσει τον τρόπο που διάλεξε τους Εκλέκτορες και να   έχουν ακολουθήσει  το δρόμο και τρόπο που τους καθορίζει το Σύνταγμα της ΑΜΕΡΙΚΗΣ 

Επειδή σε αυτές τις εκλογές έχει γίνει η μεγαλυτερη κλοπή και Νοθεία, ένας η παραπάνω Βουλευτης και το ίδιο κάποιος Γερουσιαστής, έχουν 

το Δικαίωμα να αρνηθούν την ομάδα των εκλεκτόρων, Και να ζητήσουν να γίνει συζήτηση για το θέμα. Η συζήτηση ορίζετε να γίνει αμέσως. Το καθορισμένο  για τη συζήτηση, είναι δυο ώρες.

Στη συζήτηση αυτή λέγετε ότι όλο αυτό το διάστημα μετά τις εκλογές ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ , αλλά και απο τα μηχανήματα, οι   υπηρεσίες έχουν βρει και αναλύσει  πολλά στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ εδω σας παρουσιάζω ένα γεγονός ένα μυστικό που θα παρουσιάσουν εκεί οι άνθρωποι του Προέδρου που κανένας δεν γνωριζει μεχρι αυτή τη στιγμή. Όλο αυτό το διάστημα στις 

Έρευνες ανακαληψαν και θα το παρουσιάσουν δημόσια, είναι ότι τα μηχανήματα που κατέγραφαν τις ψηφους, όχι μόνο τις άλλαζαν για να φέρονται οτι ήταν δήθεν για τον Μπαιντεντ αντί του Προεδρου, αλλά η όλη διαδικασία των εκλογών κατέληγαν σε γραφεία της ΚΙΝΑΣ. Εδώ θα γίνει το ΒΑΤΕΡΛΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ, οι Δημοκράτες με τον George Soros και άλλους συνεργάστηκαν   με το Κομουνιστικο κόμμα της Κίνας σε εσχάτη προδοσία.

Επίσης ακόμα ένα νέο για όλους εσάς τα αδέρφια μου, σήμερα πρώτη του Μηνός  Ιανουαρίου 2021 μπαίνει  σε εφαρμογή ένα ακόμα σχέδιο του Προέδρου προς όφελος των ανθρώπων. Εγώ πιστεύω ότι στα φαρμακεία οι τιμές στα φάρμακα στην. Αμερική,  θα είναι έως και 80% φθηνότερα. ΕΠΙΣΗΣ  από  σήμερα ο Πρόεδρος υποχρεούται να βάλει σε εφαρμογη το καινούριο οικονομικό Τραπεζικό  συστημα. Τεράστια υπόθεση αυτή. Στη συνεδρίαση θα μιλήσουν πολλοί, και η Κυρια Πάουελ που θα είναι  καταπέλτης. Την ημέρα αυτή στις 6 του μηνός θα βρίσκονται  στην Γουασινγκτον εκατομμύρια ανθρωποι, πολίτες για να υποστηρίξουν τον πρόεδρο ΤΡΑΜΠ και για να γιορτάσουν την επανεκλογή  του.

Σχόλια