Η νέα στρατηγική της κυβέρνησης που ξεκινά την Παρασκευή


Οι «ειδικοί» λένε πως η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβεί

Νέα στρατηγική εγκαινιάζει η κυβέρνηση αναφορικά με την ανακοίνωση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας που επιβάλλονται παντού.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, κάτι που αν μη τι άλλο παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούν στην κυβέρνηση ότι θα αποφευχθούν οι αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, αλλά και ορισμένων εκ των «ειδικών», οι οποίοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους εκφράζουν διαφορετικές θέσεις από την πλειοψηφία της επιτροπής που δίνει εν τέλει τις κατευθύνσεις. Επιπλέον οι πολίτες συνηθίζουν στο δελτίο μέτρων και στις ανακοινώσεις υποδείξεων.

Την ίδια ώρα, στα τέλη της εβδομάδας ελπίζεται πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς από την επόμενη Δευτέρα κι ενώ ήδη έχει τυπικά ξεκινήσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος.

Ο γ.γ. Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αναφέρει πως «πρέπει να λειτουργήσει η αγορά άμεσα κι αυτός είναι ο στόχος», ενώ πρόσθεσε ότι το click away δεν επιβάρυνε το επιδημιολογικό status. Έτσι, όλη την εβδομάδα θα υπάρξουν διαβουλεύσεις προκειμένου να διαμορφωθεί το πλαίσιο με το οποίο θα επαναλειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα – εφόσον, βέβαια, δώσουν το πράσινο φως οι «ειδικοί», οι οποίοι βέβαια είπαν πως η κυβέρνηση έχει την τελική απόφαση και δεν ευθύνονται για ό,τι επακολουθήσει (ΕΔΩ)!

el.gr

Σχόλια