Θεσσαλονίκη -Απαγωγή 10χρονης: Η 33χρονη έψαχνε υποψήφια θύματα στα ορφανοτροφεία

Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για τον ρόλο επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης στην υπόθεση Νέα στοιχεία προκύπτουν από ευρήματα μέσα στον υπολογιστή της 3


 Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για τον ρόλο επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης στην υπόθεση

Νέα στοιχεία προκύπτουν από ευρήματα μέσα στον υπολογιστή της 33χρονης απαγωγέα του 10χρονου κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες στον υπολογιστή της 33χρονης έδειξαν πως αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα στα ορφανοτροφεία της Βορείου Ελλάδας και σχεδίαζε επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Η 33χρονη είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος την στήριζε και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με την 10χρονη και ότι η 33χρονη τον έπεισε πως είχε καλές προθέσεις για την ανήλικη. Ο επιχειρηματίας γνώριζε πάντως για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ την ημέρα που η 33χρονη απελευθέρωσε την 10χρονη στο βενζινάδικο εκείνος βρισκόταν κοντά στο σημείο για να παρέχει ψυχολογική στήριξη στην απαγωγέα.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται επίσης ότι ενεργώντας με πρόθεση παρείχε βοήθεια στην 33χρονη με σκοπό να μεταχειριστεί η ίδια την ανήλικη σε «ανήθικες ασχολίες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Μάλιστα στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν και όπλα. Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι υπήρχε μόνο ένα σύγχρονο όπλο για το οποίο κατέχει σχετική άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής ενώ τα υπόλοιπα όπλα που εντοπίστηκαν στην οικεία του, αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια που τα αγόρασε σε ταξίδια του και είναι αθλητής σκοποβολής.

lifo.gr

Σχόλια