Κλείνει η ελληνική υπηρεσία του Euronews;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ληφθεί απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του ελληνικού τμήματος του Euronews και ως καταληκτική ημερομηνία δίνουν τη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ληφθεί απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του ελληνικού τμήματος του Euronews και ως καταληκτική ημερομηνία δίνουν την 15η Δεκεμβρίου. Τότε, λένε,..το Euronews θα πάψει να μιλάει τη γλώσσα μας στις ειδήσεις του, κλείνοντας το ελληνικό του τμήμα.
Μία διαφορετική τηλεοπτική φωνή δεν αποκλείεται να χαθεί. Η δικαιολογία είναι η γνωστή και συνήθης: περικοπές. Περικοπές σε όλη την Ευρώπη. Πληροφορίες θέλουν να καταργείται και το κυπριακό τμήμα.
Αλλη μία ελληνόφωνη υπηρεσία ειδήσεων οδεύει προς κατάργηση; Η ΕΣΗΕΑ θα αντιδράσει εντόνως μαθαίνουμε. Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξουν οι αποφάσεις και δεν θα προχωρήσουν τα σχέδια για λουκέτο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Euronews βολιδοσκοπεί την τουρκική αγορά για να ενδυναμώσει περισσότερο το εκεί τμήμα του.

Οπως αναφέρει το @tetRadio eνημερώθηκαν ήδη οι ευρωβουλευτές για το ζήτημα (και ο κ. Μεϊμαράκης), ενημερώθηκε επίσης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου ώστε να πιέσουν να μην κλείσει το ελληνικό Euronews.


Σχόλια