Ανακοινώση: Η σελίδα λειτουργεί σαν αποθηκευτική και ενημερωτική μηχανή αναζήτησης χρήσιμων πληροφοριών!

Η Σελίδα σε λίγες μέρες θα δημοσιεύει νέα από όλη την ελλάδα την στιγμή που δημοσιεύονται για πρώτη φορα σε ένα τοπικό blog! Ένημερωτική μηχανή αναζ


Η Σελίδα σε λίγες μέρες θα δημοσιεύει νέα από όλη την Ελλάδα την στιγμή που δημοσιεύονται για πρώτη φορα σε ένα τοπικό blog!

Ένημερωτική μηχανή αναζήτησης σε πλατφόρμα blogger! 

Η ανάρτηση των δημοσιεύσεων θα γίνεται εντός ολίγων λεπτών!

》Καθημερινή ενημέρωση στο email που επιθυμείτε δωρεάν!


Αυτό το σύστημα με τις διάφορες υπηρεσίες να συνδέονται μεταξύ τους και η οργάνωση της πληροφορίας μας καθιστά πρώτους σε παγκόσμια κατάταξη!

Το σύστημα θα υποστηρίζεται στην πλατφόρμα blogger. Στην οποία, πλατφόρμα συνδέσαμε μια απαραίτητη υπηρεσία με πολύ δύναμη, το g-mail, το οποίο, έρχεται και συνδέεται με μια ακόμα υπηρεσία με συνδρομή, που θα μας επιτρέπει την επεξεργασία κειμένου με αποτέλεσμα ένα καθαρό κείμενο για τον αναγνώστη.

Ο αριθμός των δημοσιεύσεων θα σταθεροποιηθεί σε μερικούς μήνες ενώ, η συνεχής καταχώριση νέων Rss θα πραγματοποιείται συνέχεια.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σιγά σιγά, χωρίς λάθη, από τον διαχειριστή-δημιουργό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Θα υπάρχει δωρεάν η δυνατότητα προβολής στατιστικών, των ειδήσεων και των προϊόντων που ενδιαφέρουν το κοινό που επισκέπτεται το FoulsCode !

Οι δημοσιεύσεις στατιστικών θα πραγματοποιούνται με  κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

》Εγγραφή https://foulscode.forumgreek.com/register

Κάντε το σχόλιο σας για το οτιδήποτε που μπορεί να πέσει στην αντίληψη σας για την βελτίωση του FoulsCode στο FoulsCode@gmail.com ή στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης!

Για την πραγματοποίηση της καταχώρισης site ή blog (απαραίτητο ένα λειτουργικό Rss από τον ιστότοπο σας) μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί μας στο παραπάνω email!

Έτσι, ξεκινάμε το 2022 δυναμικά και οι επισκέψεις στο FoulsCode θα έχουν ανοδική πορεία καθώς, θα αυξηθεί ο όγος πληροφοριών που θα αποθηκεύονται!

Το συγκεκριμμένο σύστημα με την σύνδεση υπηρεσιών, έχει ξαναδοκιμαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Κινητήριος δύναμη για νέα πράγματα είναι η στήριξη σας με την επισκεψή σας στο site μας!!

Η συμμετοχή σας στο FoulsCode με κάθε δημοσίευση που θα πραγματοποιείτε σας προσφέρει προώθηση στο FoulsCode με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιπρόσθετα, επρόκειτο να συνεχιστεί η καταχώριση συνδέσμων που παραπέμπουν σε διάφορα Downloads.

Για να έχετε πρόσβαση στα downloads κάν'τε Δωρεάν εγγραφή και σε 48 ώρες θα γίνετε Premium Member και θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στα Downloads!



Σχόλια