Πρωθυπουργός Αλβανίας: Οι πολίτες να μην ανησυχούν που δεν έχουμε …πυραύλους

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα είναι πεπεισμένος ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν απειλεί να συμπεριλάβει στρατιωτικά την Αλβανία. Προσπάθησε, ωστόσο, να καθ
Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα είναι πεπεισμένος ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν απειλεί να συμπεριλάβει στρατιωτικά την Αλβανία. Προσπάθησε, ωστόσο, να καθησυχάσει τους πολίτες της χώρας, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

«Έχω παρατηρήσει, από τα σχόλια ότι οι απλοί άνθρωποι σε τέτοιες στιγμές, επίσης διαβάζοντας και τις απόψεις που έχουμε συγκεντρώσει στις δημοσκοπήσεις που κάνουμε συνεχώς, ανησυχούν μήπως έρθει αυτός ο πόλεμος στην Αλβανία και εμείς δεν έχουμε αεροπλάνα και η Αλβανία ως χώρα - μέλος του ΝΑΤΟ- δεν έχει πυραύλους.

Αλλά, η χώρα μας, έχει μια σειρά από δικές της προτεραιότητες. Συντονίζεται με τη Συμμαχία. Σήμερα γίνονται επενδύσεις για αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ. Θα έχουμε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, μην ανησυχείτε.

Φυσικά, αν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε, αφού δεν μπορούμε καν να προβλέψουμε πως όταν φεύγουμε από το σπίτι, κάτι θα συμβεί», είπε ο Ράμα σε συνέντευξη Τύπου.

Shqiperja

The Hellenic Information Team

Σχόλια